Színház

Érinthetetlenek

musical, magyar, 2012.

Értékelés:

8 szavazatból
Szerinted?

Mai szemmel nézve már-már klasszikusnak tűnhet egy kellemes modorú maffiafőnök, naiv felesége és elragadóan szépséges lányának élete, akik gazdagságuknak köszönhetően minden törvény és hatalom felett állva élik mindennapi életüket. A maffiafőnök életekről és milliókról dönt, a feleség pogácsát süt, de inkább süttet, míg szeretett lányuk szerelmes lesz a város legdörzsöltebb rendőrnyomozójába. New York, az 1960-as években.
Az Érinthetetlenek producerei, Andrádi Zsanett és Tóth Ádám, Tallér Edina író és Simon Kornél rendező magasra tették a lécet, hiszen nem csak látványvilágában, színpadi technikájában lesz merőben új és egyedi az előadás, de szereposztásában is a legkiválóbb musical színészekkel együtt dolgozva műfajteremtő alkotással készülnek a margitszigeti bemutatóra.

A(z) Margitszigeti Szabadtéri Színpad előadása

Bemutató időpontja:

Stáblista:

Hozzászólások

10/10
vilmanyi5 2012 júl. 14. - 20:54:03 10/10 Előzmény zsviktoria
Én egy nagyon kellemes estét kaptam az elõadást megtekintve! Könnyed, szórakoztató, a zenekar fantasztikus, a mûvészek egytõl-egyig helytállnak.
Sajnos az építõnek semmiképp nem nevezhetõ, rosszindulatú fröcsögés ,amit lentebb ketten is elkövettek. Vannak az elõadásnak hibái. Melyiknek nincsenek. De azt gondolom finoman szólva is átlátszó túlzás, amit "kritika" címen egyesek megfogalmaznak.
1/10
zsviktoria 2012 júl. 01. - 23:56:25 1/10 Előzmény mazsola81
Kérem, ez a szerencsétlen elõadás ne vegye el a kedvét, ez nem színház. Kár, hogy nullás értékelés nincs. Értem, hogy a zenés színház nem az én mûfajom, de láttam már jót ebbõl is. Ez az elõadás viszont értékelhetetlen. Felütöm a közhelyszótárat, tetszõleges mondatokat kiválasztok, értékesebb lesz. Sajnálom, szenvedtem, de nagyon.
Tiszteletem a mûvészeknek, akik a nyilvánvaló képtelenség ellenére végigcsinálták. Fõleg azoknak, akik még ilyen borzalomból is ki tudtak hozni valamit.
2/10
mazsola81 2012 jún. 30. - 12:17:46 2/10
Tegnap láttam a darabot, és sajnos nem hozta a színvonalat. Az elsõ fele tele régi pop slágerrel. Aki disco hangulatra vágyik ennyi pénzért, annak tökéletes ez a darab. A táncosok, a zenekar tetszett. Túl sok benne az erõltetett színész, e miatt a humornak szánt részek sem viccesek. A második felvonás jobban lekötött, eseménydúsabb, kevesebb énekkel. Szeretem a musicalt, szeretem a régi pop zenét, de ebben a darabban nekem a kettõ kiütötte egymást. Sajnos ez ismét olyan elõadás volt, ami egy idõre elvette a kedvem a színháztól.