Színház

Három magas nő

előadás, 2022.

Értékelés:

3 szavazatból
Szerinted?

Az Art Színtér előadása.

3 nő 1-1 életszakaszban vagy 1 nő 3 életszakaszban? Játsszunk! Az életünkkel!

Játsszuk azt, hogy előre tudjuk a sorsunkat! Mikor a legjobb, ha már túl vagyunk rajta, ha benne vagyunk a közepében vagy, ha még minden előttünk áll? Erre a kérdésre keresik a választ a Pulitzer- díjas darab szereplői és talán mindannyian. De vajon megkapjuk-e a választ…

A „Három magas nő” világpremierje a bécsi English Theatre-ben volt 1991. júniusában, Franz Schafranek producer irányításával.

Az első Egyesült Államok-beli produkció létrehozója a River Arts, Woodstock, New York, színházigazgató: Lawrence Sacharow.

A színdarabot New York City-ben a Vineyard Theatre mutatta be. A Vineyard Theatre produkcióját az Off-Broadway-n Elizabeth I. McCann, Jeffrey Ash és Daryl Roth mutatta be a Leavitt/Fox/Mages-szel együttműködésben a Promenade Theatre-ben, New York City-ben.

Bemutató időpontja:

2022. február 4.,

Stáblista:

Szereplők

Alkotók

ápr. 28.
  • 19:00
máj. 08.
  • 19:00

Hozzászólások

10/10
kecsup 2022 márc. 28. - 09:13:55 10/10
Szerintem ez egy szuper jó, elgondolkoztató darab, ha valaki szereti az ilyet! Nagyon tetszett a darab megközelítése az eltérő életkorok és élethelyzetek vizsgálatában. Még gondolkodom rajta, lehet, hogy újra megnézzem. Az egyik legjobb darab, amit az idén színházban láttam.