Színház

Hotel Menthol

musical, 102 perc, magyar, 2015.

Értékelés:

1 szavazatból
Szerinted?

Fenyő Miklós és Novai Gábor neve összefonódott a Hungária együttes kultuszával, annak stiláris jegyeivel, a magyar rock and roll-al. A Hungária-dalokból készült musical dalait az egész ország kívülről fújja, mindenkinek a fiatalságát idézi fel. Könnyű történet bontakozik ki a közismert dalok között. Zsilett és Frufru unatkozik, szüleik elutaztak. Álmukban megjelenik Mike és a Csacska Macska vokál és fergeteges bulit csapnak. Frufruék találkozni szeretnének velük, sikerül is, mert Mike a napszemüvegét otthagyta a szobájukban és visszajön érte. Az álomvilág csak ezeken a furcsa szemüvegeken át látható, melyben az utat Mike mutatja.

A Roxínház társulata a Made in Hungária előadás után ismét a rock and roll világát varázsolja színpadra és ami biztos, jó hangulatban és felhőtlen szórakozásban nem lesz hiány.

Tánckar: Baranyi Bianka, Csáki Tamás, Csonka Kristóf, Fejér Ági, Francsics Gergő, Géci Aida, Kilvinger Zsolt, Kozák Cintia, Nagy Dorottya, Stangl Rebeka, Szántó Laura, Szélesi Máté, Varga Roxána, Wallinger Áron

A(z) Roxínház előadása

Stáblista:

Hozzászólások