Színház

István, a király

rockopera

Még nincs szavazat!

Légy te az első!

Boldizsár Miklós: Ezredforduló című drámája alapján.

Az István, a király Szörényi Levente és Bródy János részvételével kerül megrendezésre a koronavírus árváiért létrehozott Regőczi István Alapítvány támogatására a Papp László Budapest Sportarénában.

„Mély megrendüléssel és aggodalommal figyelve a járvány pusztítását, némi vigaszt jelent Áder János köztársasági elnök úr és felesége, Herczegh Anita asszony kezdeményezése, a koronavírus árváiért a Regőczi István Alapítvány létrehozása.
A magunk eszközeivel és lehetőségeivel: egy rock koncerttel támogatjuk az Alapítványt, amely alkalommal a legendás szerzőpáros, Szörényi Levente és Bródy János újra a színpadon énekel majd! Az István, a király rockopera ez alkalomra létrehozott koncertváltozata, Feke Pál és Társulata előadásában kerül színpadra szeptember 28-án a Papp László Budapest Sportarénában.
Őszintén reméljük, hogy az egyik legsikeresebb magyar színpadi mű és célkitűzésünk elérik a főváros és az ország lakosságát!
A megismételhetetlen élményen túl a jegyvásárlásával, Ön is támogatja a Regőczi István Alapítványt és segít az árván maradt gyermekeken!”

Közreműködik: Feke Pál és társulata.

Stáblista:

Hozzászólások