Színház

Kétségbe vonva

dráma, 1 felvonás, magyar, 2009.

Értékelés:

1 szavazatból
Szerinted?

"San Juan rendőr főkapitányság. Én Benezet százados vagyok. Itt van velem Owens nyomozó, és Mr. Henry Hearst-tel beszélünk. Beleegyezel abba, hogy felvételt készítsünk, Henry?"

"Mr. Hearst... Két megfojtott fiatal lányt találtak az elmúlt 16 napban. Az én munkám, hogy elkapjam a gyilkost. Te voltál az első ember, aki a bűnügy helyszínére érkezett. Meg kell bizonyosodnom arról, hogy az állításaid a vallomásodban megegyeznek-e más tényekkel az esettel kapcsolatban."

"Ekkor láttam meg a lányt. Először azt hittem, alszik. Szinte... Hogy is mondjam.... angyali volt. Ahogy ott feküdt. A szemei... sötétbarnák. Még nyitva voltak. Megérintettem. Úgy értem, a mellkasára hajtottam a fejemet. Nem vert a szíve. Így történt."

Amikor azt gondolnánk, hogy közösségünk oszlopos tagjai közül senkinek a becsületén nem eshet csorba, akkor egy olyan ember életének piszkos darabjait ismerhetjük meg, aki a közjótékonysági program élharcosa! Egy kihallgatásnak lehetünk részesei, amely egy megrázó kettős gyermekgyilkosság ügyében zajlik. Kövessük figyelemmel az eseményeket, nehogy úgy ítélkezzünk, hogy nem ismerünk minden apró részletet!

A(z) Mandragóra előadása

Bemutató időpontja:

2009. február 18., Mandragóra

Stáblista:

Szereplők

Henry Hearst
Victor Benezet
Chantal Hearst
Owens nyomozó
Robert nyomozó

Alkotók

Hozzászólások