Színház

Kököjszi és Bobojsza

interaktív előadás, 1 felvonás, 70 perc, magyar, 2014., 0 - 14 éves kor között

Értékelés:

4 szavazatból
Szerinted?

Az előadás felejthetetlen élményt nyújt gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt. A két törpe, Kököjszi és Bobojsza a törpebirodalomból jön a Kisfiúhoz, hogy mindent megtegyen azért, hogy a Kisfiúnak öröme teljék az életében. Elviszik a szana-szétbe, a szerte-széjjelbe, a minden-hovába... Megtanítják arra, hogy nem kell félni, nem kell aggodalmaskodni, nem kell szorongani. Megtanítják arra is, hogy a nagy pillanatokban mindig figyeljen magába, és vigyázzon minden röpülő pillanatra.

A(z) RS9 Színház előadása

Bemutató időpontja:

2014. december 28., RS9 Színház

Stáblista:

Szereplők

Alkotók

Hozzászólások

1/10
M Lau 2015 dec. 30. - 19:59:31 1/10
Elkeserítõen igénytelen és rossz elõadás, kicsiknek sokkoló jelenetekkel (apja az elõadás alatt kb. folyamatosan bántalmazza Öcsit, erre feloldozásként az anya reakciója: "megverni azért nem hagyom" ...stb. Egyszer azért sikerül az apának a földre löknie a fiát). Díszlet, humor nulla. Az a kisgyerek járt a legjobban, aki az elsõ 10 perc után felsírt, hogy haza akar menni és elvitték. Felháborító, hogy ez az elõadás létezhet.
riadó 2015 febr. 18. - 20:56:04
A darab nekünk felnõtteknek és a velünk lévõ gyerekeknek is nagyon tetszett! A gyerekek is végig izgatottan figyelték, a játékba is bekapcsolódtak. Érdekfeszítõ és felszabadító élmény!
Valéria Csobán 2015 febr. 18. - 15:04:02
Nekem nagyon tetszett ez a gyerekdarab. Közvetlen volt és kedves.
Szépen búcsúztatja el a gyermekkort a végén azzal, hogy a vigasztaló kis manók többé nem látogathatják a fiút. És elõtte különösen szép, ahogy a kisfiú a neszekre figyel álmatlan éjszakákon: a csöpögõ vízcsapra, a fali óra ketyegésére, mindez zenei hangokkal elvonatkoztatva. A gyerekek a nézõtéren maguk is részt vehetnek a játékban, mint óra-, perc- és másodpercmutatók bandukolhatnak vagy száguldozhatnak körbe-körbe. Felejthetetlen élmény egy kisgyerek számára! A felnõtt számára pedig megidézi saját gyermekkorát.
1/10
tartlev 2015 febr. 01. - 19:36:13 1/10
Katasztrófális elõadás. Összesen 40(!) perc sincs, összecsapott dramaturg, a gyerekek semmit nem értenek belõle, az apát játszó színész(?) beszédébõl szinte egy szót sem érteni, nem is értem, hogy képzelték ezt a darabot. Pedig lehetne belõle egy rendes elõadás, de ez így kritikán aluli, bûntetõen rossz.