Színház

MDV

előadás, 25 perc, 2011.

Még nincs szavazat!

Légy te az első!

Az M Studio rendhagyó produkcióval kezdi a 2011-es évet. A Rendezd magad! című előadássorozatban a társulat színészei új arcukat mutatják a közönségnek: rendezőkként egy-egy kiselőadást visznek színre, saját kollegáikkal és saját tereikben. Az előadássorozat célja, hogy az M Studio színészei egyénileg is bemutatkozzanak a nagyközönségnek, illetve, hogy a mozgásszínházi elemek felhasználása mellett az egyéni ötletek és elképzelések is színpadra kerüljenek.
Az első produkció MDV címmel, szöveges, hagyományos kőszínházi eszközökkel operál Szekrényes László rendezésében. Az előadás arra keresi a választ, hogy milyen módon lehet újrafogalmazni Csehov már-már klasszikusnak számító, hagyományos polgári világát. Az MDV rövidítés (Csehov-Medve) utalni szeretne az eredeti darab fontos témáira, mint a gyász, a szerelem, pénzügyi adósságok, - anélkül, hogy ragaszkodna reprodukálni egy letűnt kor jellemvonásait.

Az előadásra a belépés ingyenes, a helyek száma korlátozott, kérjük helyeiket jegyezzék elő telefonon a 0729-016701-es számon.

A(z) M Studio előadása

Bemutató időpontja:

2011. március 13., M Studio

Stáblista:

Hozzászólások