Színház

Nem leszek a játékszered

zenés előadás, 1 felvonás, 60 perc

Még nincs szavazat!

Légy te az első!

Az 1960-as évektől a magyarok mindennapjainak egyaránt szerves része volt az elvágyódás és a sokszor nyomorúságos élethelyzet elfogadása, a munkaköpeny, a gyárak monoton zaja, vagy akár a Táncdalfesztivál.

Vannak dalok, amelyek nem csak slágerek lettek, de mára már szerves részei a pop-kultúránknak, és vannak irodalmi szövegek, melyek fanyar humorral, vagy éppen lírai szépséggel örökítették meg az egykori munkásosztály világát. Ilyen dalok és szövegrészletek fonódnak össze, kapcsolódnak lazán egymáshoz a koncertszínházi tánc- előadásban, hogy a színház tánckara, két énekes színésznő és öt zenész együtt idézzenek elénk egy már letűnt, de máig ható kort és annak hangulatát.

Zenekar: Tótin Katalin - zongora, vezető Tótin István - klarinét Kis Alexandra - brácsa Károlyi Dóra - Cselló Müller Tamás - Dob

Közreműködik a Bartók Táncegyüttes (Munkavezető - Végső Zsolt, Perger Balázs koreográfus asszsisztens, Simon Gergő, Széchenyi Krisztián, Deák Bálint, Halmosi Dzsenifer, Bánházy Eszter, Hahn Jusztina Sára, Jaklics Liliána jelmeztervező asszisztens, Péter Szilvia, Zolja Adél)

A(z) Bartók Kamaraszínház és Művészetek Háza előadása

Stáblista:

Hozzászólások