Színház

Ophélia

balett

Még nincs szavazat!

Légy te az első!

A tündérhercegnő kalandjai - gyermekbalett.
Világhírű táncosok, csodálatos koreográfia és lélegzetelállító kosztümök!
Ophelia gyermekbalett, nemzetiközileg elismert szólista balettművészek előadásában

Egyszer volt, hol nem volt, messzi-messzi földön volt egy Tündérország, ahol a tündérek és az emberek boldogságban, békességben éldegéltek és a jóságos tündér királynő, Ophélia uralta a vidéket. Az ország minden lakója és tündére tisztelte és szerette őt.
Ophéliának volt egy unokatestvére Oberon, akit ő nagyon szeretett. Oberon viszont álnok és kapzsi tündér volt és egy borzalmas, gonosz tervet szőtt a királynő ellen.
Oberon gonosz tervében egy mágikus varázslattal Ophéliát az idők végezetéig álomba akarta szenderíteni, el akarta venni tőle a trónt és egyedüli uralkodóként szívtelenül irányítani az országot. Ophélia 10 éves uralkodásának tiszteletére az ország lakói és tündérei egy hatalmas meglepetés ünnepséget szerveztek. Ez egy remek alkalom volt Oberonnak, hogy aljas varázslatát megvalósítsa. Mindenki nagy bánatára sikerült ördögi tervét beteljesítenie és végre megkaparinthatta a trónt.

Később Ophélia magához tér Oberon ördögi varázslatából.
Szerencséjére az erdő kisebb-nagyobb lakói azonnal segítségére siettek és elmondták neki, mit tett vele Oberon. A természet lágy fuvallatai a megfelelő irányba sodorták Ophéliát, hogy minél előbb visszataláljon szeretett népéhez, így minden jóra fordult; Ophélia visszaszerezte trónját és mindenki elnyerte méltó büntetését. Azóta is boldogan élnek a legnagyobb szeretetben és békességben.

Stáblista:

Hozzászólások