Színház

Stand-apók

stand-up comedy, magyar, 2012.

Még nincs szavazat!

Légy te az első!

A stand-up nem új keletű műfaj? sőt ! Az elmúlt években soha nem látott népszerűségnek örvend, talán a médiának (is ) köszönhetően."Sztendapol" ma már mindenki... illetve próbálgatja ezt a rendkívül izgalmas, egyedi és igazán különleges műfaját a kabarénak.
Nekünk...sokunknak azonban a sok "standupos" láttán egyre inkább hiányérzetünk támadt...ez a hiányérzet pedig abból fakadt, hogy a műfaj megteremtőit, a "nagy öregeket", nem látjuk sem a képernyőn, sem a színpadon "kabarézni" ...Úgy éreztük ezt a hiányt pótolnunk kell, ezt az űrt kell kitöltenünk!
Gondolkoztunk és jött a szikra... Koltai Róbert  fejéből pattant ki : Stand-apók  ! ... A már-már apóka korba lépő humoristák, a stand-up hazai mesterei lépjenek végre ismét színpadra, ki-ki a sajátos stílusában, egyedül vagy éppen párban, de egyáltalán nem apókásan? hiszen ők, maguk sem apókák...!

Végre, "igazi"...nagy sztorikat láthat és hallhat a közönség ! Olyanokat, amikre már - már azt mondhatjuk, történelem és úgy,.... ahogy csak ŐK, a Stand-apók tudják!

A(z) Centrál Színház előadása

Stáblista:

Hozzászólások