Színház

Szép jó estét, Mr. Green!

előadás, 2 felvonás, magyar, 2017.

Értékelés:

8 szavazatból
Szerinted?

Egy átlagos new yorki napon a 86 éves Mr. Green lelép a járdáról és Ross Gardiner autója kis híján elgázolja. A fiatalembert gondatlan vezetésért hat hónapnyi társadalmi munkára ítélik, amelyet balszerencséjére épp Mr. Green-nél kell letöltenie: hetente egyszer meg kell látogatnia öreg áldozatát, hogy gondoskodjon róla. A kényszer szülte vizitek természetesen egyik félnek sincsenek ínyére, amely remek helyzetkomikumra ad lehetőséget a mogorva, szűkszavú özvegyember és a dinamikus fiatal irodista között. A hetek múlásával persze megolvad az a bizonyos jég. Miközben vélemények ütköznek családról, hagyományról, vallásról, a két férfi rég elhallgatott titkokat is megoszt egymással. És mindez olyan elbűvölő formában történik, hogy a darab végére már nem csak a nevetéstől csordul ki a néző könnye...

Jeff Baron díjnyertes komédiáját 22 nyelvre fordították le, s a világ 46 országában már több mint 500 alkalommal mutatták be. A Szép jó estét, Mr. Green! magával ragadó színmű, amely egyszerre gazdag szívhez szóló és önfeledten szórakoztató pillanatokban. A sodró cselekmény, a két szereplő hátterének lépésről lépésre történő kibontása folyamatos hatás alatt tartja a közönséget.

A(z) Veres 1 Színház előadása

Stáblista:

Szereplők

Ross Gardiner

Alkotók

Hozzászólások

fancsa70 2018 febr. 26. - 12:43:17
Kedves rtgeva! Ha annyira tetszett, megtennéd, hogy a mûvész úr nevét nagybetûvel írod? Köszi
10/10
rtgeva 2018 febr. 10. - 09:35:23 10/10
Csütörtökön láttam, fantasztikus elõadás volt . Székhelyi józsefnek igazi jutalomjáték volt, nem beszélve a rendezesrõl ami szintén 10 pontos!