Színház

Törésvonalak

interaktív előadás, magyar, 2016.

Értékelés:

1 szavazatból
Szerinted?

A ConnActions bemutatja:
Interaktív színházi játszótér

Kapcsolódj be, ha kikapcsolódnál!

Játékba hívunk: Lépj be a térbe, ami veled együtt alakul!

Esküvő, dráma, egy vőfély, titkok és megfejtésre váró rejtélyek. Zsófi és Péter esküvője nem úgy halad, ahogyan azt eltervezték. Ahhoz azonban, hogy ne totális kudarccal végződjön az estéjük, a nézőkre is szükségük van.

"Képzeld el, mi történne, ha néhány órára magad mögött hagyhatnád jelenlegi életed és egy másik ember bőrébe bújhatnál. Mit tennél? Vegyél részt egy élő- társas- játékban, ami kiszakít a mindennapokból. Az ültetőkártyán ezúttal, nem csak a nevedet találod majd, hanem azt is,
hogy ki leszel azon az estén. Egyszerre csöppentek egy élő-társas-játékba, ahol a színészek is együtt játszanak veletek, közben pedig izgalmas gasztrotúrán vehettek részt. De vajon mi történik, ha a feta helyett, egy üzenetet találsz a filében? A játékban közösen kell nyomoznotok, hogy kiderítsétek mi is húzódika háttérben.

Interaktív színházi játék melyben, átélheted és megváltoztathatod a szálakat. A szabaduló szoba elemeknek köszönhetően olyan rejtvények, zárak, rejtekhelyek és talányok vannak beleépítve a játékba, aminek segítségével a díszlet játéktérré változik. A szerepjátékokból kiragadtuk a titkokat, a taktikát, a motivációkat és a célokat, hogy egyénenként küldetéseitek lehessenek az előadás alatt."

A(z) ConnActions előadása

Stáblista:

Hozzászólások