Színház

Újratölthető

táncelőadás, 90 perc, 2017.

Még nincs szavazat!

Légy te az első!

Közösségi táncelőadás.

„A generációs szakadék áthidalásában is újító az első hazai közösségi táncelőadás, az Újratölthető, amiben Juhász Kata Társulata az örök élet utópiájáról elmélkedik két tucat szépkorú táncossal a színpadon.” (Bálint Orsolya/ Vasárnapi Hírek)

A tudományok és a technológia egyre gyorsuló fejlődésének köszönhetően az emberi élet meghosszabbítása, -elvben korlátok nélkül-, úgy tűnik, belátható közelségbe kerül. Az örökélet a legnagyobb ígéret, mert legkomolyabb félelmünktől szabadít meg, ám komolyan át kell gondolnunk az ebből következő társadalmi változásokat is, amelyek szintén a küszöbön állnak. Az ember nem is gondolná, hogy mennyi minden átalakul a családtól kezdve a munkaerőpiacon át, a nyugdíjrendszeren, a biztosításokon, a jogrendszeren keresztül, egészen az időszámításig… Megannyi váratlan és hajmeresztő perspektíva. Annyi időt nyerünk, hogy elképesztően megnő vele a vesztenivalónk. A fő azonban, hogy a humorérzékünket ne veszítsük el!

E változásokra igyekszik felkészíteni nézőit zenés futurológiai pamflet formájában Juhász Kata, koreográfus és a Szenior Örömtánc Csapat tagjai.

Előadók: Juhász Kata, Takács Lacek, és Szenior Örömtánc Csapat tagjai Csirmaz Szilvia vezetésével

Alkotók: Bot Ádám, Juhász Kata és Szenior Örömtánc Csapat tagjai Csirmaz Szilvia vezetésével.

A(z) Juhász Kata Társulata előadása

Bemutató időpontja:

2017. április 7., Juhász Kata Társulata

Stáblista:

Alkotók

Hozzászólások