Színház

Zimmer Frei: Family Affair / Budapest

doku-színház, magyar, 2016.

Még nincs szavazat!

Légy te az első!

Dokumentumszínház / közösségi színházi projekt

A Zimmer Frei egy olasz és belga művészekből álló alkotócsoport, akik budapesti önkéntes családokkal dolgoznak együtt a Family Affair negyedik kiadásán. A Family Affair közösségi színházi előadás, amely dokumentum-színházi elemekkel készül, és bemutatja egy mai család esszenciáját. Minden helyszínen más családi viszony, más "szereplő" kerül fókuszba. A budapesti epizód központi témája az anyaság, de szereplői nem csak anyák, hanem bárki, aki szívesen vállalta, hogy megosztja az alkotókkal és a többi résztvevővel az anyasággal kapcsolatos élményeit, gondolatait.

Minden család önmagában egy egyéni, különleges univerzumot alkot. Bárki mondhatja, hogy szakértője a saját családjának. A ZimmerFrei a projekt keretében olyan kérdéseket vet fel, mint: hány fajta családi felállás létezik? Milyen kapcsolatokat építünk ki a családon belül? Hol van a határ a közös élettér és a magánszféra között? Hogyan osztják be az időt? Milyen hatással van a szülők munkája a család mindennapi életére? Milyen családi mintákat épít majd a következő generáció?

Koncepció: ZimmerFrei
Producer: Open Latitudes 3, SÍN Kulturális Központ
Dramaturg: Anna de Manincor, Anna Rispoli
Hang: Massimo Carozzi
Videó: Anna de Manincor
Koordináció: Trifonov Dóra
Tolmácsolás: Vidovszky Emma, Moharos Éva
Szereplők: Kozák Tibor, Simon Kata, Kozák Sára, Szmolka Orsolya, Raffael Mónika, Túri Miklós, Túri Miklós Levente, Kovács Andrea, Molnár-Kovács Éva, Artner Sisso, Artner Igor, Gábor Zsuzsa, Mertz Dénes

A(z) Káva Kulturális Műhely előadása

Bemutató időpontja:

2016. április 15., Káva Kulturális Műhely

Hozzászólások