Zenekar

Stoned



Még nincs szavazat!

Légy te az első!

A Stoned 2003-ban alakult, amikor néhány őrült Stones fan otthoni, alkalmi zenélgetése egy csak és kizárólag - 100% - Rolling Stones-t játszó zenekarrá formálódott.
Az évek során néhány változás történt a felállásban, az alapító tagok (Dósa Dénes, Gyukity Péter, Jókay Árpád) mellett a dobos poszton (korábbi dobosai, azaz Doby Viktor és Horváth Ákos után) 2008 márciusában debütált Dobos Viktor. 2005 ősszel Kőváry Péter (a Neo énekes/gitárosa) váltotta Vadász Dánielt.
A Stoned tagjainak a zene iránti elkötelezettsége és alázata a garancia arra, hogy a Stoned egyre magasabb színvonalon tudja előadni a "Világ legjobb Rock'n'Roll Zenekarának" dalait.
A Stoned tagjai már több mint száz Rolling Stones koncertet "jegyeznek", ami szintén nagy hatással van saját előadásmódjukra, segítve, hogy minél hitelesebben mutathassák be a Rolling Stones életművét.
A koncerteken a Rolling Stones immár több mint 45 éves történetének valamennyi korszakából elhangzanak dalok, a legnagyobb és legismertebb slágerektől kezdve a rajongói ritkaságokig, sokféle stílus színesíti a műsort.
Ezen kívül a Stones által is tisztelt és bálványozott, főként amerikai soul, blues, r'n'r, country előadók szerzeményei is gyakran szerepelnek a repertoárban.
Az igen gazdag számlista révén lehetőség nyílik különféle tematikus, élő produkciók színpadra állítására, csakúgy, mint egy-egy jubileum alkalmával előadni egy-egy legendás koncert műsorát.
A "sztár" vagy baráti vendégművészek és egyéb zenei (szaxofon, fúvós szekció, billentyű, női ének) vagy technikai (videofal élő keveréssel, professzionális fénytechnika, stb.) közreműködők pedig komplett Rolling Stones Show előadását teszik lehetővé.

A zenekar tagjai:
Jókay Árpád – gitár, ének
Bacsa Gyula – zongora
Bereczki Zoltán – basszusgitár
Zsiros Csaba – dob


Hozzászólások