Zenekar

The Palace



Értékelés:

1 szavazatból
Szerinted?

A The Palace (ejtsd: pálász) zenekar 2018-ban mutatkozott be, de a tagok már több mint 8 éve zenélnek együtt. Solymár Mátyás (ének), Fehér Holló (gitár), Wittinger Bálint (basszusgitár, gitár) és Kerekes Tibor (dobok) általános iskolai osztálytársakból lettek legjobb barátok, így nem csak a színpadon, de a mindennapi életben is kiegészítik egymást.


A srácok ismerősök lehetnek, ugyanis Flatband néven már sok dalt, sőt, egy Cseh Tamás Program által támogatott albumot is kiadtak, de mivel új zenei irányt vettek, ezért a névváltás is időszerűvé vált. A banda hangzása elektronikus és pop elemeket vegyít alternatív rockkal, a csavar viszont a szövegekben jön, ugyanis a The Palace nem az átlagos szerelmes vagy bulis témákat dobja be dalaiban, hanem teljesen másra fekteti a hangsúlyt.


A The Palace rendkívül kreatív banda; a klipeket, grafikákat, zenéket a fiúk mind saját maguk készítik. Emellett létrehozták a The Palace Kollektívát, amellyel az a hosszú távú céljuk, hogy más fiatal tehetségekkel, művészekkel kölcsönösen segítsék és támogassák egymást.


Hozzászólások