Zenekar

The Puzzle



Még nincs szavazat!

Légy te az első!

Megalakulása: 2004



Az Oasist felfedező brit lemezmogul Alan McGee kedvenc magyar zenekara. Első nagylemezük 2004-ben jelent meg Csak Játék címmel az Universal kiadónál.



Ezután négy londoni év következett, amit kislemezmegjelenés (a több londoni felkapott zenekart kiadó Weekender Records dobott piacra), élő felvétel a BBC rádióban, számos fellépés (többek közt a Charlatans és a Kula Shaker társaságában), szereplés a Channel4 televízióban Alan Mcgee showműsorában, illetve egy Párizst is érintő turné kísért.



2008-ban a zenekar visszatért Magyarországra, Ligeti Gyuri énekes időközben a Zagar állandó tagjává vált, emellett pedig újra rendezte a Puzzle sorait.



2008 a lemezkészítés éve volt, új, immár magyar nyelvű számokkal, aminek felvezető dala, az Áldás február 28-án került bemutatásra a zenekar visszatérő koncertjén Budapesten a Corvintetőn, melyet aztán a Wan2 magazin honlapjáról illetve a zenekar oldaláról ingyenesen le is tölthetett minden érdeklődő. A koncertet turné követte a 30Y társaságában.

A nyári fesztiválok után újra a stúdiózásé volt a főszerep, hogy 2010 elején megjelenjen az új album, immáron a Mamazone Records gondozásában.



Tagok:

Ligeti György - ének, gitár

Horvai Zsuzsanna - bass

Faragó Tamás (aka Hussar) - gitár

Golovics Ferenc - dob



Lemezek:

Csak játék (2003)

Hozzászólások