9 dolog, ami nélkül nem érdemes elektronikus zenei fesztiválra menni

Komolytalan tanácsok azoknak, akik felkészülten szeretnének érkezni az augusztus 22-én induló B.my.Lake fesztiválra.

1. Jó hír, hogy újra menő a hasitasi, és már nemcsak a parkolóőrök, hanem azok is büszkén hordják, akik követik az aktuális trendeket. Újabban ugyanis a Balenciágától kezdve a Guccin át a Versace-ig mindenki előállt a maga verziójával, és a legnagyobb hírességektől a legutolsó divatbloggerig mindenki rákapott. Márpedig a hasitasinál kényelmesebb bulitáskát még nem találtak fel. Az alapfelszerelés pont elfér benne, bármilyen veretést átvészel, és közben nem lötyög jobbra-balra az ember testén.

 

 

A post shared by Beyond Bespoke (@beyondbespoke) on

 

2. A legjobb buli mindig akkor indul, amikor feljön a nap, ehhez nem árt némi árnyékolás. Egy laza baseball sapka bármikor megteszi, de mostanában a nagykarimás asszonykalap is trendi kiegészítőnek számít.

 

A post shared by MOTEL (@motelrocks) on

 

3. Az előzőekből következik, hogy a napszemüveg is kötelező kiegészítő, de nem akármilyen, hanem úgynevezett statement napszemüveg, abból is az a típus, ami egyéb helyzetekben hordhatatlan és használhatatlan.

 

 

 

A post shared by Teddy Grabiner (@teddy_grabiner) on


4. Egy sima nyári fesztiválon is fürdőruhában járnak a lányok, hát még ha vízparton mulat a nép. Ehhez a leégés, a hűvös fuvallatok és a bámészkodók ellen jó kiegészítő egy kimonó, ha már ez is épp az utóbbi évek trendje.

 

A post shared by AsianFashionStyle (@asf_mode) on

 

5. Aki igazán komolyan veszi a megjelenést, az időben bejelentkezik a fodrászához, és erre a legjobb barátnőjét is emlékezteti.

 

A post shared by Lauren (@laur_lars) on

 

6. A jelenlegi időjárási helyzetet figyelembe véve nem meglepő, hogy a kétezres évek drumandbass bulijai után újra keletje van a legyezőzésnek.

 

A post shared by Jenna Blahheazzyy (@blahheazzyy) on

 

7. A flancolós fotók biztosan jól mutatnak majd az Instagramon, de a legnépszerűbb arc az lesz, aki hajnalban rendel egy kör ásványvizet, és elosztogatja az első sorban.

 

8. Ha úgy alakul, hogy nagy a por, akkor jó, ha kéznél van egy arctakaró kendő.

 

 

9. Kacagj egy nagyot az instagramozókon, és vigyél egy kis analóg gépet, ami azonnal köpi ki magából a menő polaroid képeket! Igaz, tíznél több fotót nem nagyon éri meg csinálni, és azt is a legjobb, ha az ember rögtön szétosztogatja a barátok között. Akik aztán lefotózhatják és kiposztolhatják az Instagramjukra.