Már lehet regisztrálni a Turizmus Világnapi programokra

A Turizmus Világnapját ünnepelve a Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ (BFTK) – a tavalyi közönségsikert látva (közel 2000 érdeklődő) – idén is turisztikai nyílt napot szervez partnereivel 2017. szeptember 27-én.

A BFTK ezzel a kampánnyal a budapesti turisztikai szolgáltatásokat, attrakciókat szeretné népszerűsíteni, megismertetni a hazai látogatóközönséggel. A nyílt naphoz 2017-ben több, mint 30 programmal csatlakoztak a budapesti turisztikai szolgáltatók, hogy a látogatók egy turista szemével fedezzenek fel látványosságokat és kulturális értékeket.

A programok nagy része ingyenes, más részük kedvezményes, de előzetes regisztráció szükséges, ami itt lehetséges: https://www.budapestinfo.hu/hu/turizmus-vilagnapja.

Regisztrálni érdemes, mert felkapott és különleges helyek egyaránt szerepelnek programkínálatukkal, például kedvezményesen lesz kipróbálható az Időcsapda nevű szabadulós játék. 

A Hard Rock Caféban vezetett túrán lesz majd megcsodálható Mick Jagger öltönye, vagy Rihanna fellépőruhája.

Budapest gyönyörű épületei, az Operaház, a Pesti Vigadó, vagy akár a Schiffer-villa is bejárható lesz.

Aki szívesen kóstolna, a csokoládémúzeumban talán lesz módja, de sörgyár látogatás és az Unicum titkának megfejtése is szerepel a programok sorában.

Budapest határain túl is érdekes programokat tartogat az Aquaworld Élményfürdő, valamint a Lázár Lovaspark.

Érdemes tehát szeptember utolsó szerdáján a hétköznapot kicsit megszínesíteni, és aki teheti, annak Budapestet jobban megismerni!