A Boomerang csatorna júliusi újdonságai

Folytatódik az Alice Csodaországban-feldolgozás, a barátság hónapja keretében jön Mr. Bean és legjobb barátja, Teddy, de érkeznek a Lamput új részei is.

Ha Alice szórakozni szeretne, egy titkos helyet keres fel: Csodaországot, ahol nyuszibarátjával, Lewisszal sok izgalmas kalandba keverednek. Csodaországban eltöltött idejük során valahogy mindig magukra haragítják a Királynőt, Chester és az Ikrek segítségével azonban rendre meglelik a módját, hogy lecsillapítsák a kedélyeket. Az Alice és Lewis első évadának új részeit július 5-től minden nap 19 órától láthatjuk.

Forrás: WarnerMedia


A bohókás brit úriember, Mr. Bean és plüssmackója, Teddy a legjobb barátok. Legyenek bárhol, csináljanak bármit, ők minden körülmények között remekül szórakoznak, és mindig számíthatnak egymásra. Július 10-től a barátság hónapja keretében a hétvégi délutánokat, 12 órától kezdődően egy-egy maraton folyamán velük tölthetik a Boomerang nézői.

Forrás: WarnerMedia


Az indiai Cartoon Network rövid epizódokból álló sorozata meghódítja a világ többi részét is. A Lamput címszereplője egy alakváltó narancssárga lény, aki két tudós, Slim Doc és Fat Doc laboratóriumából szabadult ki, akik azóta is próbálják befogni a szökevényt – több, de inkább kevesebb sikerrel. A Lamput harmadik évadának új részeit július 12-től minden nap 16:45-től élvezhetjük (ismétlés másnap 7:45-től).

Forrás: WarnerMedia


(via WarnerMedia)