A kuflik már a moziban várnak!

E héten szombaton megkezdi 2022-es téli-tavaszi évadát a Budapest Film hagyományos gyermekprogram-sorozata a Puskin moziban. Ahogy mindig, úgy idén is visszatérő barátokkal és új kedvencekkel vár a Kuckó mindenkit, kicsiket és nagyobbakat egyaránt.

A koncertek sorát január végén Gryllus Vilmos nyitja farsangi műsorával, a Maszkabállal, de májusig még érkezik a Kolompos Együttes és a Rutkai Bori Banda is. A Nefelejcs Bábszínház művészei népszerű repertoár-előadásaik mellett a Boribon és a hóember című műsorukat is elhozzák a gyerekeknek, a Fabuláék pedig négy nagyszerű mesével szórakoztatják majd a kuckósokat.

A Legkisebbek mozija-sorozat újdonsága lesz egy csodálatos természetfilm, a Vadlovak - Hortobágyi mese, de a kortárs animációs hollywoodi szupersztárok, a Mancs őrjárat kutyusai is megmentik majd a várost a Puskin nagytermének vásznán.

 

 

A Puskin Kuckó 2022-es téli/tavaszi programja megtalálható a honlapon, ahonnan az új katalógust is letölthetitek – amely persze a moziban nyomtatott formában is elérhető! És már jegyeket is tudtok venni, akár a helyszínen, akár a mozi netes felületén.

Jó kuckózást mindenkinek!

 

 

Döbrösi Laura a SZESSÖN vendégeként elárulta, hogy karmesternek lenni a világ legmenőbb dolga és azt is, mit jelent noisemakernek lenni, de beszélt a nő zenészekről is.