Bohócdoktorok újra akcióban

Az ünnepek után is életben szeretné tartani a segítő aktivitást a Mátrix Közhasznú Alapítvány által működtetett Bohócdoktor csapat. A rászorulók által rendszeresen kiürített szeretetládákba január első felében a piros orrú különítmény naponta tucatnyi élelmiszercsomagot szállít ki, összesen több, mint 100 éhezőt segítve ezzel.

Nem csak adnak, felajánlásra is buzdítanak a bohócdoktorok. Az év nagy részében a Centerke Adományozó Központban várják a ruha, tartós élelmiszer, játék felajánlásokat az alapítványi önkéntesek, de a Szeged, Tisza Lajos Krt. 12. szám alatti adományozó hely januárban zárva van. Viszont a szeretetládák feltöltésében bárki segíthet - akár egy szelet kenyérrel, egy csokival, vagy egy konzervvel. A legapróbb felajánlás is nagy segítség.

 

 

Önkéntesek jelentkezését is várja Rácz Anett alapítványi vezető: a bohócdoktorok csapatához 2022-ben is lehet csatlakozni a Mátrix Közhasznú Alapítványnál, többek között játékos bohócdoktor-foglalkozásokra, meseterápiára, zenés játékra, jótékonysági tevékenységekre szól a megbízatás. Az érdeklődők a www.bohocdoktor.com oldalon elérhető jelentkezési felületen tudják felvenni a kapcsolatot az alapítvánnyal.

A 2003 óta sikeresen működik Mátrix Közhasznú Alapítvány évente tízezernél is több alkalommal segít gyerekeknek, nagycsaládosoknak, nélkülözőknek, időseknek. Az alapítvány kötelékébe tartozik a Centerke Adományozó Központ, a Zenedoktor, a Mesedoktor, és a Bohócdoktor csapat is.

További infókért keressétek fel az alapítvány honlapját!

 

 

Döbrösi Laura a SZESSÖN vendégeként elárulta, hogy karmesternek lenni a világ legmenőbb dolga és azt is, mit jelent noisemakernek lenni, de beszélt a nő zenészekről is.