Családi filmek a szünet utolsó napjára

Bizony, ez itt a vég, nincs tovább, de még mielőtt sokkos állapotba kerülnétek, inkább nézzétek meg a filmes felhozatalt. Az a jó hírünk van ugyanis, hogy a mai nap még full a tiétek!

Hupikék törpikék – Az elveszett falu

Moziverzum - január 2., 9.10
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A törpök nem fakulnak. Az egyik okos, a másik ügyes, a harmadik csinos, a negyedik mindenben megbotlik - és a legtöbbjüket meg szeretné főzni egy Hókuszpók nevű, kissé bogaras, de nagy macskabarát hírében álló varázsló. Hupikék világukra most egy új, az eddigieknél is nagyobb veszély leselkedik, és Törpfalva legjobbjai, Törpilla, Törperős, Dulifuli meg Okoska nagy expedícióra indul, hogy megmentse a bajbajutottakat, de törpénetesen csak újabb kalandokba keverednek, és alig tudnak kikászálódni a csávából.


Tad Jones csudálatos kalandjai

Filmbox Extra HD - január 2., 10.15
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Tad mindig is arra vágyott, hogy egy híres, kalandozó régész legyen. Ennek ellenére napjai az erről szóló álmodozással telnek az ipari daruk és a cement között az építkezésen, ahol dolgozik. Álmainak beteljesülésére most mégis lehetősége nyílik, mikor egy neves régész barátja megmutat neki egy rejtélyes kőtáblát, amely egészen Paititi elveszett inka városának legendás kincseskamrájába vezet...


Nicolas különleges jelmezei

HBO 2 - január 2., 14.45
7 éven aluliak számára nem ajánlott!

Nicholas 10 éves, Down-szindrómás fiú. Anyja minden évben, hogy megünnepelje születésnapját, jelmezt készített neki. Volt már majom, bátor kalóz, óriás sárkány, egyszóval minden, amiben végtelen fantáziája kiteljesedhetett. Ám amikor édesanyja meghal, Nicholast szerető nagyszülei, Mia és Thomas fogadják be, akikkel Nicholas David nevű unokatestvére is él. David rémálmoktól szenved, Nicholas pedig nagyon szeretne segíteni neki, ezért a varázslatos jelmezekkel felszerelkezve vág neki a nagy kalandnak.


Így neveld a sárkányodat

Paramount Network - január 2., 14.55
Korhatár nélkül megtekinthető.

A cselekmény középpontjában egy viking tinédzser áll, aki Berk szigetén él, ahol a sárkányokkal való küzdelem a mindennapi élet része. Elérkezik a beavatás ideje, amikor hősünk bizonyíthatja rátermettségét törzse és az apja előtt. Ám amikor találkozik egy sebesült sárkánnyal, és összebarátkozik vele, a kis „sárkányölő” világa a feje tetejére áll.


Kókusz Kokó a kis sárkány - Irány a dzsungel!

m2 / Petőfi TV - január 2., 18.15
Korhatár nélkül megtekinthető.

Kókusz Kokó családjával és legjobb barátjával, Oszkárral indul életük legnagyobb kalandjára, egyenesen a dzsungel mélyére. A nyaralás nem indul jól. A kis tűzokádó sárkány bár számos történetet halott már nagypapájától a goromba vízi sárkányokról, eddig eggyel sem találkozott, most azonban útjukat állja néhány jól megtermett példány...


Hotel Transylvania 2. – Ahol még mindig szörnyen jó

Sony Movie Channel - január 2., 19.25
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Drakula, a világ legismertebb vámpírja nem csak egyszerű szörny: szállodát üzemeltet a távoli erdélyi havasok rejtekében, egy ősi kastélyban, ahol a rémisztgetésbe belefáradt szellemlények megpihenhetnek. Ezenkívül még gyermekét egyedül nevelő, aggódó apa is, az aggódnivaló pedig csak egyre több lesz, mikor megszületik Dennis, a gyanúsan normális kisunoka...


Álomépítők

Minimax - január 2., 20.00
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Minna élete a feje tetejére áll, amikor édesapja új menyasszonya és annak lánya beköltözik hozzájuk. A vele egykorú Jenny kiállhatatlan, és Minna minden erőfeszítése ellenére sem tud közelebb kerülni utálatos mostohatestvéréhez. Egy éjszaka aztán a kislány felfedez egy varázslatos világot, ahol hatalmas színpadokon készülnek az álmok - szorgos kis álommunkások segítségével. Mikor rájön, hogyan tudja befolyásolni az embereket az álomépítők segítségével, igyekszik Jenny álmaiba is beférkőzni, hogy végre igazi család lehessen belőlük.

 

 

A SZESSÖN különleges kiadásában ezúttal akasztjuk a hóhért: nem más püföli a dobot, mint a PORT.hu új videósorozatának munkatársa, a zenei és bulvár tévéműsorokat karcos hangon ekéző blogger, Péter Dávid!