Családi filmek húsvétvasárnapra

Mára nem jutott olyan sok ünnepi témájú film, mint azt vártuk volna, de talán nem is baj, hogy legalább a tévés fronton lehet kicsit nyúlmentesen relaxálni.

Playmobil: A Film

Moziverzum - április 9., 13.20
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

A kalandvágyó Marla és öccse, Charlie szörnyű hírt kapnak: szüleik elhunytak. A tragédia következtében a fiatal lány életében az álmok helyére a kötelességek lépnek. Azonban amikor egy nap Charlie megszökik otthonról, nővére kénytelen lesz utánaeredni, s a testvérpár rövidesen egy Playmobil világban találja magát...


Vigyázz, kész, szörf!

AXN - április 9., 14.00
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Cody imádja a rockzenét és a szörfözést. A kamasz pingvin az első versenyére készül. Az ifjú tehetségről dokumentumfilmet forgat egy stáb. A filmesekkel a nyomában Cody nekivág, hogy otthonától, az antarktiszi Dérvidéktől távol, a Pin Gú szigeten induljon a nagy versenyen.


Tini Titánok: A film

VIASAT3 - április 9., 17.20
7 éven aluliak számára nem ajánlott!

Már mindegyik szuperhős saját játékfilmet kapott - mindegyik, a Tini Titánokat kivéve. Robin, a csapat vezetője elhatározza, ha törik, ha szakad, megcsinálja a filmet a barátaival, aminek ő lesz a sztárja! A gond, hogy Hollywoodban nem igazán akarják észrevenni őket. Néhány őrült ötlettel a tarsolyukban és egy dallal a szívükben a csapat ezért Tinsel városába megy, hogy valóra váltsák álmukat.


Emmy hercegnő

m2 / Petőfi TV - április 9., 18.05
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Kandis Királyságában az ifjú Emmy hercegnő az egyetlen, aki képes beszélgetni a lovakkal. Élete eddig gondtalan és örömteli volt: egy csodálatos, lovakkal teli istálló, csavargás barátaival a királyság területén, titkos helyek felfedezése, együtt töltött idő a családjával a kastélyban. A külvilágról eddig tudomást sem vett. Ez a boldogság addig tart, amíg meg nem jelenik féltékeny, gonoszkodó unokatestvére, Gizana.


Nyúl Péter

VIASAT3 - április 9., 19.00
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Nyúl Péter nagy szájánál csak a füle nagyobb. Szerinte ő az ember legrégibb barátja, és ezért joga van néha megebédelni a kiskertben, megmelegedni a konyhában és bulit szervezni a haverjainak a nappaliban. A helybéli tanyagazdának azonban erről egészen más elképzelései vannak.


Rém rom

AXN - április 9., 19.10
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Esténként különös hangok szűrődnek ki a régi házból, nyögések, reccsenések, elfojtott sóhajok zavarják az utca nyugalmát. Három utcabeli gyerek arra gyanakszik, hogy az ódon falak között valami olyasmi tanyázik, aminek nem volna szabad. Kíváncsiságuk hamarosan megbosszulja magát. Nincs senki a romos házban, maga a ház a rém!


Félix és az Árnysziget kincse

Minimax - április 9., 20.00
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

A 12 éves Félix meg van győződve arról, hogy édesapja, aki két éve tűnt el a tengeren, még mindig életben van, ezért egy nyugdíjas halász, Tom társaságában a keresésére indul.