Családi filmek keddre

Sajnos semmi jó hírrel nem szolgálhatunk mára, ez a szünet utolsó napja, és még csak azt sem mondhatjuk, hogy vigasztalódjatok kicsit a tévés kínálattal, mert alig bírtunk összekaparni pár filmet. Válasszatok ma könyvet, valószínűleg jobban jártok!

Macskafogó 2. – A sátán macskája

Film+ - április 19., 6.30
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Grabowskit újra akcióba szólítják. A dzsungel mélyén élő macskapopuláció ugyanis továbbra sem hagyott fel az egerek üldözésével. A küzdelemből természetesen nem maradhat ki Fusimisi professzor zseniális találmánya sem, amely az elmúlt húsz évben majdnem berozsdásodott. Grabowski felett sem szállt el nyomtalanul az idő, ám kész megmutatni, hogy még mindig egér a talpán.


Karate kölyök

VIASAT FILM - április 19., 8.55
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Miyagi, a harcművészetek idős mentora a karate legöregebb, legjobb és leghíresebb oktatója. Egyetlen szívfájdalma, hogy eddig nem talált olyan utódot, akinek átadhatná tudását. Amikor összebarátkozik a szerény és félénk Daniellel, rájön: a fiú alkalmas nemcsak a karate fogásainak, hanem a harci művészetek egész filozófiájának elsajátítására, így méltó lehet arra, hogy az örökébe lépjen.

 

Pán Péter

Film Now - április 19., 11.15
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

London egyik téli éjszakáján a kis Wendy a legendás kalóz, Hook kapitány történeteivel szórakoztatja testvéreit. A mesemondásnak Wendy apja vet véget, és másnap a szigorú Millicent néni gondjaira bízza a kislányt, akinek eltökélt szándéka, hogy ifjú hölgyet farag belőle. Csakhogy Wendy történeteit öccsein kívül Pán Péter is élvezettel hallgatja, aki az éjszaka közepén megjelenik a gyerekek hálószobájában, és magával viszi őket a csodálatos Sohaországba. A Hook kapitányról és Pán Péterről szóló történet valósággá válik, és a gyerekek a mesében találják magukat.


Karate kölyök 2.

VIASAT FILM - április 19., 11.40
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

A film első részében megismert szereplőket, az ifjú bajnokot és bölcs mesterét ezúttal Japánban látjuk viszont, ahol Miyagi egy régi ellenségével és gonosz unokaöccsével kerülnek szembe.


Asterix: A varázsital titka

Filmbox Premium - április 19., 12.30
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Amikor Csodaturmix fagyöngyszedés közben leesik egy fáról, ráeszmél, hogy reflexei már nem olyan jók, mint régen, így kénytelen belátni, hogy öregszik. Úgy dönt, nekilát megkeresni az örökösét. Asterixszel és Obelixszel az oldalán útnak indul keresztül Gallián, hogy találjon egy druidát, aki méltó a varázsital receptjének megismerésére. 

 

A leleményes Hugo

Paramount Network - április 19., 16.20
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Órás apja halála után iszákos nagybátyja veszi magához a kis Hugót. A nagybácsi eltűnését követően az árva fiú titokban javítgatni kezdi a pályaudvar óráit, vigyázva arra, nehogy elcsípjék. A főinspektor ugyanis lelencházba dugja a lézengő gyerekeket. Szabadidejében Hugo egyetlen örökségét, a különös gépembert próbálja működésbe hozni, mivel meggyőződése, hogy az apja üzenetét rejti...