Családi filmek pünkösdhétfőre

A hétfők legjobbika következik, a piros betűs fajtából, amikor azt csinálhattok, amit csak szeretnétek. Például mehettek strandra vagy nézhettek filmeket, ez utóbbihoz szemezgettünk is egy kicsit.

Maja, a méhecske - A mézcsata

Moziverzum - június 6., 8.30
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A vidám és kalandvágyó méhecske, Maja nagyon szeretne részt venni az egész birodalom legnépszerűbb játékában, a Mézcsatában, de kissé túlzásba vitt lelkesedésével sikerül magára haragítania a méhbirodalom nagyhatalmú császárnőjét. Az uralkodó szigorú feltételhez köti a játékokban való szereplését: ha Maja veszít, a kaptára nyári méztermését be kell szolgáltatnia. A bátor méhecskének el kell fogadnia a kihívást és a számára kijelölt csapattársakat is, akik között régi ismerősök is akadnak.


Dóra és az elveszett Aranyváros

TV2 Kids - június 6., 11.00
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Dóra a dzsungelben nőtt fel, de a legveszélyesebb kalandra, arra, hogy mi vár rá a középiskolában, senki sem készítette fel. Amikor azonban a szülei a legendás elveszett aranyváros kutatása közben titokzatos körülmények között eltűnnek a dél-amerikai dzsungelben, Dóra nem habozik. Kis csapata, azaz Csizi, a majom, Diego, a rejtélyes dzsungellakó és néhány szedett-vedett tini élén elindul, hogy megmentse őket.


Vuk

Moziverzum - június 6., 12.00
Korhatár nélkül megtekinthető.

A rókacsaládban "gyermekáldás" van. Mind életrevaló, de egy különösen csintalan. A szülők úgy vélik, nagyapjára ütött és ezért a Vuk nevet adják neki. Amikor azonban az emberek miatt a kisróka árván marad, nagybátyja, a híres Karak veszi pártfogásába. Befogadja a barlangjába, és vadászni tanítja. Vuk ügyes tanítványnak bizonyul, és Karak legnagyobb örömére bátor rókává cseperedik.


Addams Family 2.

HBO - június 6., 15.20
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Mindenki kedvenc rémcsaládja visszatér a második résszel a képernyőkre. Az új filmben Morticia és Gomez kétségbeesetten figyelik, ahogy gyermekeik felnőnek, kihagyják a családi vacsorákat, és már nem vágynak a közös időtöltésekre. Hogy helyreállítsák a családi köteléket, a szülők úgy döntenek, hogy mindenkit bezsúfolnak kísértetjárta lakókocsijukba, és útnak indulnak egy utolsó közös családi nyaralásra.


Croodék

TV2 Kids - június 6., 19.00
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Croodék igazi modern család. Abban az ősi, elfeledett korban élnek, amikor a természet még kísérletező szakaszában van: fura lények és növények veszik körül vagy próbálják megenni őket. Sokáig nem is dugják ki az orrukat a barlangjukból, de egy szerencsétlen baleset következtében kénytelenek előjönni, és attól kezdve számukra csupa kaland, meglepetés és váratlanul felbukkanó húsevő az élet...


Hupikék törpikék – Az elveszett falu

AXN - június 6., 19.15
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A törpök nem fakulnak. Az egyik okos, a másik ügyes, a harmadik csinos, a negyedik mindenben megbotlik - és a legtöbbjüket meg szeretné főzni egy Hókuszpók nevű, kissé kétbalkezes, de nagy macskabarát hírében álló varázsló. Hupikék világukra most egy új, az eddigieknél is nagyobb veszély leselkedik, és Törpfalva legjobbjai, Törpapa, Törpilla, Törperős, Dulifuli meg Okoska nagy expedícióra indul, hogy megmentse a bajbajutottakat.


Bibi és Tina - A nagy verseny

Minimax - június 6., 20.00
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Bibi Tinánál tölti a nyarat, de sajnos a kastélyba váratlan vendég érkezik, Sophia személyében. Tina és Sophia féltékenyek egymásra Alex miatt, akit Falko internátusba akar küldeni. Az éves lóversenyre készülődés közben felbukkan Kakmann Fantasticoval, a gyönyörű fekete ló legyőzhetetlennek látszik. Ám a verseny napján súlyos titkokra derül fény, és így szerencsére sem Szókratész Zoknija, sem Alex nem hagyja el a falkensteini kastélyt.