Családi filmek szombatra

A kicsiket a Bűbáj herceg és a nagy varázslat, a nagyobbakat a Pókember - Irány a Pókverzum, a Rumlis vakáció, a Max, a Tükröm, tükröm, a Zarafa, az Aladdin és a Demóna várja.

Pókember - Irány a Pókverzum

HBO - január 18., 8.00
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Ismerik Miles Moralest? Nem sokkal azután, hogy Peter Parker ellen összefogtak legnagyobb ellenségei, Doktor Octopus, Homokember, Electro, Kraven és a Keselyű, és hatalmas csatában legyőzték, egy átlagos amerikai srácot újra megcsípett egy genetikailag módosított pók. Miles fekete és spanyol szülők gyereke, átlagos, békés családban él, bár az egyik nagybátyja bűnöző…
És még az eredeti pókembernél is több különleges képességgel rendelkezik: ha akar láthatatlanná válik, az érintése bénító hatású. De ellenségei is vannak. Köztük a legveszélyesebbet Skorpiónak hívják.

Rumlis vakáció

Film Now - január 18., 12.25
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Bob Munro minden követ megmozgat, hogy a családi vakáció ne torkolljon komplett katasztrófába. A Munro-família ugyanis már a várva várt Hawaii vakációra készül, amikor a családfő ultimátumot kap főnökétől: meg kell jelennie egy coloradói megbeszélésen, különben búcsút mondhat a munkájának. A szorult helyzetben Bob úgy dönt, hogy összeköti a kellemest a hasznossal. Repülőút helyett az aszfaltturnét választja, és azzal nyugtatgatja vonakodó családját, hogy a közös út majd jól összehozza őket. Ám már az indulás pillanatában világossá válik, hogy ez az álom inkább rémálom.

Max

Prime - január 18., 16.25
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Max speciálisan, katonai célra kiképzett kutya, aki Afganisztánban teljesít szolgálatot. Miután az egyik akció során a vezetője, Kyle Wincott tengerészgyalogos halálos sérülést szenved, Max képtelen feldolgozni a legjobb barátja elvesztését, és depresszióba esik. Hamarosan leszerelik, és a kutya visszakerül az Államokba, de kezelhetetlenné válik, egyedül csak Kyle tinédzser testvérével, Justin-nal képes szót érteni. A család magához veszi a kutyát, ami alapjaiban változtatja meg Justin és Max életét...

Tükröm, tükröm

Filmcafe - január 18., 16.45
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

A gonosz királynő megfosztja jogos örökségétől az árva hercegnőt, Hófehérkét, hogy ő maga uralkodhasson a királyságban. Nem mellesleg pedig szeretné felkelteni a jóképű Alcott herceg figyelmét is. Hófehérke szépsége azonban megbabonázza a herceget, aki rögvest beleszeret. Dühében a királynő száműzi a fiatal lányt a sötét erdőbe, ahol reményei szerint egy emberevő szörnyeteg gyomrában köt majd ki. A talpraesett hercegnő azonban szövetkezik hét lelkes, lázadó törpével, hogy visszakövetelje magának a trónt, elűzze a gonoszt és visszaállítsa a rendet a birodalomban.

Zarafa

m2 - január 18., 18.15
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

A majomkenyérfa alatt egy idős férfi mesél a gyerekeknek. Maki, a tízéves, a rabszolgakereskedők kezéből megszökött kisfiú és Zarafa, az elárvult zsiráf barátságának történetét. A zsiráfot az egyiptomi pasa küldte Franciország királyának, X. Károlynak. A pasa Hasszánt, a sivatag hercegét bízta meg azzal, hogy az állatot Franciaországba szállítsa. Ám Maki elhatározza, hogy mindent megtesz annak érdekében, hogy megakadályozza ezt, és visszavigye az állatot a szülőföldjére. Megszökteti Zarafát, és ezzel egy kalandos utazás veszi kezdetét.

Aladdin

HBO - január 18., 18.30
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Aladdin, a tolvaj beleszeret a szultán lányába, és mindent megtesz annak érdekében, hogy elnyerje Jázmin hercegnő kezét. Jafarnak, a gonosz nagyvezírnek szüksége van a segítségére, hogy megkaparintsa a Csodák Barlangjában lévő titokzatos lámpást. Ám amikor a furfangos fickó megdörzsöli azt, kiengedi az elátkozott dzsinnt, aki felajánlja neki, teljesíti három kívánságát. Mielőtt azonban élhetne ezzel, Jafar ellopja a lámpást. Aladdinnak meg kell állítania őt, hogy megmentse a szultán hatalmát.

Bűbáj herceg és a nagy varázslat

Minimax - január 18., 20.00
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Bűbáj herceget szörnyű átok sújtja, Bűbájos kisugárzásától a királyság minden nőnemű lakója egyből beleszeret, ám mivel ez csak varázslat, képtelen megtalálni így az igaz szerelmet. És ha a 21. születésnapjáig nem lel rá az igaz szerelemre, az átok végérvényesen beteljesedik.

Demóna

Film Now - január 18., 20.00
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

A gyönyörű és tisztaszívű fiatal lány, Demóna idilli körülmények közt nevelkedik egy békés erdei királyságban, egy nap azonban egy hadsereg szállja meg a környéket, megtörve a vidéken uralkodó harmóniát. Demóna azonban kiáll a népért, és a királyság legelhivatottabb védelmezője lesz. Nem sokkal később viszont könyörtelen árulás áldozatává válik, amelynek hatására addig tiszta szíve kővé változik. A lány és a megszálló király örököse közt ádáz küzdelem veszi kezdetét, Demóna pedig bosszúból megátkozza ellenfele újszülött kislányát, Csipkerózsikát. Ahogy a gyermek kezd felcseperedni, Demóna kénytelen rádöbbenni, Csipkerózsika kezében van a királyság békéjének és egyben talán saját boldogságának kulcsa is.