Családi filmek szombatra

A kicsiket a Szenilla nyomában, a Toy Story - Játékháború, a Gru 2 és a Toy Story - Játékháború 2., a nagyobbakat Az oroszlánkirály, a Vigyázz, kész, szörf!, a Csaó, Lizzie! és a Cápa csali várja.

Az oroszlánkirály

HBO - február 8., 7.25
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Az állatok királyának, Mufasának első fiúgyermekeként Szimba a trónörökös. Nem nézi mindenki jó szemmel a trónörökös érkezését. Szimba gonosz nagybátyja, a hiénákkal szövetkező Zordon régóta feni a fogát a király trónjára. Zordon ármánykodásának köszönhetően a kis Szimba életveszélyes helyzetbe kerül: a kiszáradt folyómederben egy megvadult bivalycsorda előtt találja magát, és csak édesapja önfeláldozó bátorságának köszönhetően éli túl a helyzetet. Apja azonban már nem tud kitérni a csorda elől, és Musafát halálra tapossák...Szimba nem maradhat többé szülőhelyén, ahol Zordon azonnal magához ragadja a hatalmat. A kis oroszlán világgá megy, és amikor életerős hím oroszlánná érik, elhatározza, hogy bosszút áll apja gyilkosán és visszaszerzi a trónt, hogy apja szellemében ő legyen az új Oroszlánkirály!

Vigyázz, kész, szörf!

Mozi+ - február 8., 8.00
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Cody imádja a rockzenét és a szörfözést. A kamasz pingvin az első versenyére készül, s az ifjú tehetségről dokumentumfilmet forgat egy stáb. A filmesekkel a nyomában Cody nekivág, hogy otthonától, az antarktiszi Dérvidéktől távol, a Pin Gú szigeten induljon a nagy versenyen. Útja során találkozik a szörfös Pipi Joe-val, a menedzser Reggie Belafonte-val, a tehetségkutató Mikey Abromowitz-cal és Lani Aliikai vízimentővel. Azután megismerkedik a sokat látott öreg szörfössel, így segítségével Cody rátalál a saját útjára, és rájön, hogy az igazi nyertes nem feltétlenül az, aki elsőként ér a célba...

Csaó, Lizzie!

RTL II - február 8., 12.15
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Lizzie és barátai a sikeres érettségi után Rómába utaznak lazítani. Legnagyobb megdöbbenésükre Lizzie-t rendre összekeverik egy népszerű olasz popduó női sztárjával. Amikor a duó tagjai összevesznek, és elválnak útjaik, a csapat férfitagja, Paolo rádumálja Lizzie-t, hogy helyettesítse egykori partnerét. Lizzie enged a csábításnak, és lassan popsztárrá változik. A váratlan karrierről persze a szülei is értesülnek és csapot-papot hátrahagyva felkerekednek Olaszországba, hogy jobb belátásra bírják a lányukat.

Cápa csali

m2 - február 8., 18.15
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Az óceánok mélyén a tigriscápa az úr. Sok tengeri lény esik áldozatául. Pi, az apró halacska is elveszíti szüleit, s magára maradva átköltözik egy másik "városba", ahol azonnal szerelmes lesz a gyönyörű Cordeliába. Pechére ő a választottja a zátonyt rettegésben tartó Troy cápának is, aki nemcsak a rózsaszín leányhal uszonyára, de a tengerek titkát jól ismerő teknős, Nerissa igazgyöngyére is kivetette a "hálóját". Azért, hogy Toy életben hagyja Pi-t, Cordelia megígéri neki, hogy egy hónap múlva holdtöltekor elfogadja a cápa eljegyzési gyöngyét.

Szenilla nyomában

HBO - február 8., 18.20

6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Szenilla balesetet szenved, melynek nyomán felsejlik benne egy gyermekkori emlékkép a családjáról. Mindez arra ösztönzi, hogy útra keljen a Nagy Korallzátonytól, megkeresni a szüleit. A nagy kalandban persze útitársa is akad a, a két bohóchal, Pizsi és Némó. Útjuk során különös figurák sorával találkoznak, például Hankkel, az akváriumról álmodozó polippal, egy rövidlátó cápával, egy a tájékozódási képességét elveszített delfinnel, és három bugyuta fókával.

Toy Story - Játékháború

Viasat3 - február 8., 19.20

6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Andynek rengetek, játéka van, ám arra senki nem gondol, hogy ezek a játékok, ha senki nincs a közelbe életre kelnek. Köztük Woody, a vezér, ott van még Mr. Krumplifej, Rex, a dinoszaurusz, Guba, a malacpersely, és a többiek. Jól összeszokott csapat ez, ezért is lepődnek meg mikor új társuk érkezik. Buzz, egy csillagközi, ultramodern lézerharcos. Woody hamar vitába keveredik vele, és kipottyannak az ablakon, az utcán találják magukat. Össze kell fogniuk, hogy megküzdjenek a való világgal, és épségben visszajussanak Andy szobájába.

Gru 2

TV2 - február 8., 19.55

6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Amint Gru kezd beleszokni a kertvárosi családapa szerepébe Margo, Edith és Agnes apjaként, felbukkan egy szupertitkos szervezet, amely a gonosz elleni harcot tűzte zászlajára globális szinten. Így most Grun, a minyonokon, és Gru új társán, Lucyn a sor, hogy kiderítsék, ki áll a látványos bűntettek mögött. Végül is a világ legnagyobb ex-bűnözője kell ahhoz, hogy elkapja azt, aki a helyére pályázik...

Toy Story - Játékháború 2.

Viasat3 - február 8., 21.00

6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Minő borzalom: Woodyt elrabolják! Számos rettenthetetlen és számtalan nagyon is rettenthető játék-pajtása, a félelmetes űrbigyó Buzz Lightyear vezetésével mentőexpedícióra indul. Ezúttal az igazi nagyvilággal kell szembeszállniuk: kamionokat térítenek ki útjukból, megostromolnak egy játékáruházat, megmentik Woody-t egy mániákus játékgyűjtő kezei közül, és Buzz Lightyear ősi galaktikus ellensége, a félelmetes Zurg sem ússza meg szárazon.