Családi filmek szombatra

A hétvégi Harry Potter-újranézők sajnos hoppon maradnak, mert a harmadik részt most egyik csatorna sem adja, így a második után rögtön a negyedik filmre, A Tűz Serlegére kell ugraniuk. Cserébe két alkotásban is megnézhetik Anne Hathawayt.

Elátkozott Ella

Filmcafe – február 6., 11.00
6 éven aluliaknak nem ajánlott!

Születése napján alaposan kitol a Tündérkirálynő Ellával (Anne Hathaway). Csupa szívjóságból elvarázsolja, s míg él, engedelmeskednie kell minden parancsnak. 18 évvel később, miután mostohatestvérei annyiszor kihasználták és bajba sodorták, ráadásul lejáratták a jóképű herceg előtt, úgy dönt, felkeresi Lucindát, hogy visszaadja neki kéretlen ajándékát. Az egyszerű kirándulás hamarosan kalandos utazássá válik, tele ogrékkal, szőke óriásokkal és a gonosz királlyal, Edgarral.

Mr. Magoo

Film+ – február 6., 11.40
6 éven aluliaknak nem ajánlott!

Mr. Magoo, a konzervkirály (Leslie Nielsen) az orráig se lát, tekintete mégis mindig a jövőbe mered. Tiszta jó szándék vezeti, amikor lehetővé teszi a híres rubin, Kurisztán Csillaga bemutatását. Ám ármányos betörők megfújják az ékkövet, és nemcsak hősünk, hanem a szerencse is vaksi. A drágakő végül úgy kerül vissza, hogy Magoo észre sem veszi. Így lesz egyszerre bűnözők és rendőrök célpontja, gyanúsított és becsületes megtaláló. Közben kibontakozik egy szerelem, melyben még egy ponty is szerepet kap, az év nagy operaelőadását elfújja a szél, és a gengszterparti során egy fontosnak látszó béka teljesen elázik.

Nagyon vadon 2.

SuperTV2 – február 6., 14.50
12 éven aluliaknak nem ajánlott!

Miután tetőtől patáig belezúgott Giselle-be, Elliot épp arra készül, hogy oltár elé vezesse a csinos gidát, de néhány elkényeztetett öleb keresztülhúzza a számításaikat azzal, hogy elrabolják Mr. Weenie-t. Boog, Elliot, McSquizzy, Buddy és a többi erdei állat felkerekednek hát, hogy kiszabadítsák kertvárosi börtönéből hurkaszabású barátjukat, ám hamarosan ellenséges területen találják magukat: a házi kedvencek birodalmában. A Fifi, a puccos pudli által vezetett szobatiszták brigádjának ugyanis esze ágában sincs harc nélkül lemondani Mr. Weenie-ről.

Harry Potter és a Tűz Serlege

VIASAT3 – február 6., 17.55
12 éven aluliaknak nem ajánlott!

Az új tanévben a tizennégy éves Harrynek nála idősebb, tapasztaltabb diákokkal együtt kell részt vennie a nemzetközi Trimágus Tusán, amelyre megmagyarázhatatlan módon egy ismeretlen nevezte be. Ám az iskolai verseny veszélyei elhalványulnak az immár bizonyossá váló tény mellett: Voldemort, a Sötét Nagyúr ismét színre lépett, és nemcsak hatalmát nyerte vissza, hanem emberi alakját is...

Asterix Amerikában

m2 – február 6., 18.15
6 éven aluliaknak nem ajánlott!

Felborul az edény, amiből a két legendás figura, Asterix és Obelix a varázsszert itta, és amelynek természetfeletti erejüket köszönhetik, s még mielőtt a druida, Getafix új főzetet készíthetne, a rómaiak fogságába esik. Hőseink tehát elindulnak, hogy megkeressék. Amerikában kötnek ki, ahol indiánok ejtik foglyul őket. Meglepő módon ugyanitt raboskodik Getafix is. A három bátor gall egyik jótettet a másik után hajtja végre, majd visszakerülnek szülőföldjükre, ahol szomorú hírek fogadják őket. Szerencsére nem hagyják magukat, és szembeszállnak a római hódítókkal.

Hamupipőke-történet

Cool – február 6., 18.45
12 éven aluliaknak nem ajánlott!

A suli táncversenyt hirdet egykori tanulója, a tinisztár Joey Parker látogatása alkalmából. A nyertes jutalma, hogy szerepelhet Joey legújabb videóklipjében. A reménykedők között van Mary (Selena Gomez) is, aki az álarcos bulin lehengerli tánctudásával Joey-t. A fiú meg akarja találni a lányt, aki a maszk mögött rejtőzött. Némi nehézségek árán összejönnek, ám ezt Joey volt barátnője nem nézi jó szemmel...

Neveletlen hercegnő

Cool – február 6., 20.40
12 éven aluliaknak nem ajánlott!

Mia (Anne Hathaway), mint a kamaszlányok általában, arról ábrándozik, hogy siker és csillogás veszi körül. Álma valóra válik, amikor egy nap meglátogatja sosem látott nagyanyja (Julie Andrews). A hölgy kicsit kilóg a San Franciscó-i környezetből: ugyanis ő Genovia királynője, és azért jött, hogy átadja unokájának a trónt. Míg a szigorú nagymama a királynőhöz méltó viselkedésre próbálja nevelni a makrancos kamaszlányt, Mia egyre kevésbé szeretne királynő lenni. Ahhoz ugyanis itt kéne hagynia barátnőjét, az iskolát, kedvenc Ford Mustangját és persze egy fiút, akivel kapcsolatban szintén titkos álmai vannak.