Családi filmek szombatra

A téli örömök kültéri kiaknázása közben jól eshet picit megpihenni a meleg szobában, és ha már arra jártok, akár egy mese is beficcenhet menet közben. Válogatni sem kell, megtettük helyettetek!

Dennis, a komisz karácsonya

Film+ - december 11., 6.50
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

A hatéves Dennis égetnivaló kölyök, állandóan borsot tör a szomszéd öregúr, Mr. Wilson orra alá. Közeledik a karácsony, mely remek alkalom arra, hogy merő jó szándékból megint kibabráljon vele. A kölyök már pontosan tudja, mit szeretne ajándékba, de vajon mivel vidíthatná fel a morcos szomszédjukat?


Így neveld a sárkányodat 2.

Mozi+ - december 11., 7.00
Korhatár nélkül megtekinthető.

Öt éve, hogy Hablaty, a viking fiú összebarátkozott egy sérült sárkánnyal, örökre megváltoztatva ezzel Hibbant-sziget lakóinak életét. A két régi ellenség, a vikingek és a sárkányok immár békésen élnek egymás mellett. Amíg Astrid, Takonypóc meg a többiek sárkányversenyekkel múlatják az időt, Hablaty és sárkánya meghódítja az eget. Egyre magasabbra és messzebbre merészkednek, s olyan tájakra jutnak, ahol nem járt még viking. Így fedezik fel a titkos jégbarlangot, amelyben idomítatlan sárkányok tanyáznak...


SpongyaBob: Ki a vízből!

Cinemax - december 11., 8.20 és 18.25
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Amikor Burgerszakáll, az elvetemült kalóz ellopja a herkentyűburger titkos receptjét, SpongyaBob és barátai utána erednek, hogy visszaszerezzék azt. A siker érdekében SpongyaBob még az örök ellenfelével, Planktonnal, is összefog. A tér és az idő határait átszelő utazásuk során hőseink felfedezik saját szuperképességeiket.


Táncoló talpak 2.

Film+ - december 11., 14.15 és HBO - december 11., 18.20
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A többi pingvinnel ellentétben Topi nem a hangjáról, hanem a tánctudásáról ismert. Immár ő is családot alapított a tüneményes Glóriával, és a fiacskáját próbálja táncolni tanítani. Eriknek azonban állandóan összeakad a lába, el is bujdosik szégyenében a jégvilágba. Útja során találkozik Óriás Svennel, a repülő pingvinnel, aki annyira elbűvöli, hogy Erik rögvest szárnyalni szeretne...


Egy év Hoppifalván

m2 / Petőfi TV - december 11., 18.05
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A hoppik színes, vidám, manószerű lények, akik egy varázslatos völgyben élnek, és az ő dolguk az, hogy a hétköznapok mellett ünnepek is legyenek a világban. Hoppifalván egész évben nagy a sürgés-forgás: húsvétkor tojást festenek, karnevál idején táncokat tanulnak, farsang alkalmával jelmezeket készítenek, karácsonykor díszeket gyártanak és ajándékokat csomagolnak. Minden ország minden fontos ünnepéről a Hoppik gondoskodnak, így kalandjaikon keresztül a világ különböző népeit és a szokásaikat is megismerhetik a gyerekek.


Harry Potter és a bölcsek köve

Cool - december 11., 19.45
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Petunia néni és Vernon bácsi lépcsője alatt, egy kis szobában lakik mostohafiúk, Harry Potter, aki körül egyre több furcsaság történik: beszélő macskák, postabaglyok és nagy szakállú óriások bukkannak fel a semmiből. Hamarosan kiderül, hogy ő az elmúlt generációk két legnagyobb varázslójának árvája, és eljött az idő, hogy beiratkozzon a titokzatos Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolába.

 

 

A port.hu zenés műsorának vendégét legtöbben onnan ismerhetik, hogy szinte állandóan síkideg, csak ő nem alakul át tomboló zöld szörnyeteggé, mint Bruce Banner. Turai Barna sokat köszönhet ennek az oldalának, emiatt kaphatnak nagyobb teret komolyabb projektjei is.