Családi filmek szombatra

Ma lassuljatok be egy kicsit, aludjatok jó sokáig, ráértek, nyugi van, a tévében is csak délután indul az élet... Onnantól viszont szinte minden korosztály találhat kedvére valót.

Rango

Paramount Network - január 15., 14.50
Korhatár nélkül megtekinthető.

Rango, a kaméleon egész életét egy terráriumban élte, a család kedvenceként. Az unalmas egyhangúságnak azonban egy csapásra vége, amikor véletlenül elveszítik a Mojave-sivatagban. A vándorútra kényszerült Rango útja hamarosan egy szó szerint poros vadnyugati városkába vezet, lévén, hogy Pornak nevezik a törvényen kívüli, fura lényekkel benépesült helyet. A kaméleon hiába veti latba kiváló alkalmazkodóképességét, ha életben akar maradni, ennél többre van szüksége.


Az Őrzők legendája

Film+ - január 15., 15.55
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Soren, a bagoly az apja meséin nőtt fel, amelyek a nagy fa, a Ga-Húl őrzőiről szólnak, azokról a bátor, mitikus szárnyasokról, akik az egyszerű bagolynépet védik a gonosz tisztáktól. Miközben Soren szeretne az ősök nyomába lépni, a testvére, Tukk kigúnyolja ezért. Egy nap a két bagolycsemetét elrabolja a lázadó bagolycsapat...


Némó nyomában

HBO 2 - január 15., 16.05
Korhatár nélkül megtekinthető.

A Nagy Korallzátony környékén az élet tele van veszéllyel. Jól tudja ezt Pizsi, a kis bohóchal, erre tanítja egyetlen fiát is. Ám az ifjú Némó tele van kalandvággyal. Amikor eljön az idő, és iskolába kell mennie, Pizsi idegesen kíséri őt, szorongva figyeli minden mozdulatát. Aggodalma nem alaptalan, mert Némó, dacolva intelmeivel, túlúszik a biztonságos határon, hogy megnézzen egy hajót, és egy váratlanul feltűnő búvár hirtelen elragadja. Az aggódó apa a keresésére indul a barátaival.


Szenilla nyomában

HBO 2 - január 15., 17.50
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A Némó nyomában folytatásában Szenilla balesetet szenved, melynek nyomán felsejlik benne egy gyermekkori emlékkép a családjáról. Mindez arra ösztönzi, hogy útra keljen megkeresni a szüleit. A nagy kalandban persze útitársa is akad a, a két bohóchal, Pizsi és Némó. Útjuk során különös figurák sorával találkoznak, például Hankkel, az akváriumról álmodozó polippal, egy rövidlátó cápával, egy a tájékozódási képességét elveszített delfinnel, és három bugyuta fókával.


Pelle, a kis rendőrautó akcióban

m2 / Petőfi TV - január 15., 18.15
Korhatár nélkül megtekinthető.

A hercegnő megnyitja az új Sas Parkot a turisták előtt. Pelle, a kis rendőrautó kapja a megtisztelő feladatot, hogy vigyázzon a parkra, különösen a réti sasra és tojására. Két tolvaj azonban ellopja a sas mamát a szikláról, így Pelle minden követ megmozgat, hogy mihamarabb megtalálja az időközben kikelt fióka, Pihécske mamáját.


Pán

VIASAT3 - január 15., 18.45
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

A történetet mindenki ismeri Sohaországról, az elveszett fiúkról és a zöld csákós, repülő rosszcsontról. De a valóság egészen másmilyen. Vagy, ha nem is ez a valóság: talán létezik egy másik történet, amelyet ugyanezekkel a szereplőkkel lehet elmesélni...

 

 

A Port.hu zenés sorozatának első évadának utolsó részében Király Attila színész és szinkronszínész ült be a dobok mögé.