Családi filmek szombatra

Elképzelhető, hogy a mai nap folyamán szakaszosan vagy huzamosabb idei kénytelenek leszünk fedezékbe vonulni az időjárás miatt, de aggodalomra semmi ok, készültünk mára B tervvel is.

Jégkorszak

Mozi+ - július 30., 8.30
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Sid, a nagydumás, kétbalkezes kőkorszaki lajhár lekési a jégkorszak elől melegebb éghajlatra távozó társait. Szerencséjére összefut Manfréddal, a magának való, marcona mammuttal. Ráakaszkodik a biztonságot nyújtó nagydarab állatra, hogy aztán némi viszontagság után együtt találjanak rá egy magára maradt embercsemetére. Manfred és Sid komoly viták után végül elhatározzák, hogy visszaviszik a gyermeket a családjához. Útközben azonban, nem éppen emberbaráti szeretetből, de csatlakozik hozzájuk Diego, a kardfogú tigris is...


Csillagkutyák

Minimax - július 30., 13.00
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Egy kóbor és egy cirkuszi kutyus Bajkonurba, a szovjet űrhajózás központjába kerül, ahol igazi űrhajós, azaz űrkutya kiképzésen vesznek részt. A történet végén már nem csak ugatják a Holdat, hanem meg is közelítik.


Elvitte a víz

Paramount Network - július 30., 14.50
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

A történet Roddy-ról, egy előkelő egérről szól, aki egy szerencsétlenség miatt hirtelen Patkopolisz csatornavilágában találja magát, London utcái alatt. Itt hősünk találkozik Ritával, a kalandor csatornatisztítóval, aki hűséges hajóján, a Jammy Dodgeren járja a szennyvizeket. Együtt kell átjutniuk a nyüzsgő városon, amely tele van veszélyekkel, zuhatagokkal, örvényekkel és alvilági fazonokkal.


Tigrisek bandája – Az Ezer Sárkány hegye

m2 / Petőfi TV - július 30., 18.15
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Biggi, Luk és Patrick 10 év körüli gyerekek, ők alkotják a Tigrisek bandáját, amely ott segít, ahol tud. Főhadiszállásuk Mae kínai étterme felett van, ott találnak egy sárkányfejű figurát, ami új kalandra csábítja őket... Misztikus akciófilm tizenéveseknek.


Pónikaland

STORY4 - július 30., 18.20
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

A bogaras édesanyjával él Moondance, az életre való tinilány. A suli befejezése után újabb eseménytelen nyári szünet elé néz. Egy találkozás azonban mindent megváltoztat. Egyik nap foltos pónilovat talál, amely megszökött a karámból. Moondance visszaviszi Pepitát a gazdájának, a mogorva Dante Longprének. Megtudja a férfitól, hogy a póni valóságos ugróbajnok. Rábeszéli Dantét, hogy Pepita nyergében hadd próbáljon szerencsét a Bow Valley-i ugróversenyen...


Az egér legjobb barátja

HBO - július 30., 18.30
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A mesefilm két halálos ellenségről szól, egy kisegérről, Whizzyről és Whitebellyről, a rókáról, akik egy szerencsétlen baleset után az állatok mennyországában találkoznak. Miután elveszítik természetes ösztöneiket, itt a legjobb barátokká válnak. Azt kívánják, hogy bár együtt maradhatnának barátokként az után is, hogy újra visszatérnek a földre. Kívánságuk teljesül is, ám ellentétes szerepben, illetve testben születnek újjá: az egér rókaként, a róka egérként. Na, vajon mi sül ki ebből?


Kémecském

RTL Klub - július 30., 20.05
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

JJ, a profi CIA-ügynök még rémálmában sem képzelt el olyan rettenetes lehetőséget, ami végül megtörtént vele. Karrierje egyszer egy 9 éves kislány kezébe kerül, miután egy félresikerült bevetést követően lefokozták. A rangon aluli, szimpla családi megfigyelés hamarosan nem várt fordulatot vesz, amikor a família egyik tagja, a leleményes Sophie megtalálja a szobájában a CIA által elrejtett kamerákat. A lány üzletet ajánl: ha az ügynök megtanítja őt a kémszakma trükkjeire, akkor cserébe nem leplezi le.