Családi filmek szombatra

Igaz, hogy ma elméletileg munkanap van - és sajnos a gyakorlat is ezt támasztja alá -, mi azonban ragaszkodunk jó szokásunkhoz, és szállítjuk a szombati listát. Hátha dob kicsit a napotokon.

Blinky Bill - A film

Film+ - október 15., 8.20
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Blinky Bill, a vadon tettre kész koalája bármilyen veszélyt vállalna, csakhogy megtalálja édesapját, aki a Fehér Sárkányok tengerét kutatva tűnt el a Sivatagban. Blinky egy nap olyan rejtélyes jelre bukkan, ami talán elvezetheti őt Bill papához, ezért maga mögött hagyva a biztonságot nyújtó Zöld völgyet, nekivág az ismeretlen Sivatagnak...


A Lego Ninjago film

HBO - október 15., 9.10
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A gonosz Garmadon hadúr az uralma alá akarja hajtani Ninjago Cityt. Az ifjú Lloyd Építőmester, vagyis a Zöld Nindzsa és barátai azonban harcba szállnak, hogy megvédjék a várost. Mindannyian osztálytársak a helyi gimnáziumban, és hétköznap a középiskolások átlagos életét élik. És mindannyian Wu mester tanítványai, igazi harcművészek. Ahhoz azonban, hogy legyőzzék a gonosz Garmadon hadurat - aki egyébként Lloyd apja - meg kell tanulniuk uralkodni önmagukon.


Rico és Oskar, a kis detektívek

DUNA Televízió - október 15., 10.20
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

A tízéves Rico szokatlan kisfiú. Néha csak úgy nevetni kezd azon, hogy összekeveri a dolgokat a fejében, és nem tudja, hogy merre van a bal meg a jobb. Rico azonban képes észrevenni a kis, látszólag jelentéktelen dolgokat is. Sőt, mi több, rendkívül pontos az apró részletek megfigyelésében. Mint például, amikor egy darab tészta a járdán hever, azonnal észreveszi és tudni akarja, honnan került oda. Vagy a furcsa történéseket a házban, ahol él, azonnal észleli és nyomába ered... Rico és Oscar az utcán találkoznak, és egyből barátok lesznek.


Bajkeverő majom: Felséges kaland

Minimax - október 15., 13.00
Korhatár nélkül megtekinthető.

George most is hozza a formáját, ismét okoz egy "kis" zűrt. Véletlenül helyet cserél a király család majmával, Philippe-pel és innentől kezdve mindkettőjük élete fenekestül felfordul.


Scooby!

HBO 2 - október 15., 13.55
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Scooby-Doo első egész estés animációs kalandfilmjében feltárul egy még soha el nem mesélt történet Scooby-Doo megtalálásáról és a Rejtély Rt. karrierjének legnagyobb kalandjáról.


Breki, a békakirályfi

TV2 Kids - október 15., 16.00
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Breki a nyílméregbéka és Szandi a repülőmókus csodálatos utazását követhetjük nyomon az Amazonas folyó mentén, ahol saját helyüket próbálják megkeresni a világban. Breki nem érti, hogy ő miért különb, mint a többi béka: utál ugrálni, és nem szereti a vizet. Szandi meg egyszerűen egyedül érzi magát, aki ugyan ügyesen repül, de landolni nem tud.


Nene és a vízözön

m2 / Petőfi TV - október 15., 19.25
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Nene-nek elege van a kertekaljai kis monoton életéből, ezért úgy dönt, kalandozni megy haverjával, a kis rákkal, Meggájverrel. Az eső azonban meghiúsítja a terveiket, mert Nene semmit nem utál annál jobban, mintha vizes a lába. Későbbre halasztják nagy kalandjukat, de az eső napokig szakad, és Kertekalja hamarosan eltűnik a hullámok alatt...