Családi filmek szombatra

November utolsó szombatján se fogunk falnak menni a választéktól, de ha jót akartok, akkor inkább ma üljetek tévé elé, mert holnap még rosszabb lesz a helyzet.

Zathura – Az űrfogócska

AMC - november 26., 9.15
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

A hatéves Danny és a tízéves Walter tipikus testvérpár: vagy egymás idegeire mennek, vagy halálra unják magukat otthon. Egyik nap a két csemete régi űrhajós társasjátékot talál a pincében. Amikor kipróbálják, nem mindennapi élményben lesz részük: a játékmezőkben leírt események valóra válnak. Legnagyobb megdöbbenésükre az űrben találják magukat, ahol fantasztikus kalandok várnak rájuk.


Grimm meséiből: Galambbegy

m2 / Petőfi TV - november 26., 14.50
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Galambbegyet egy boszorkány fondorlattal megszerzi szüleitől, és folyton az országutakat róva, mindenki elől elrejtve tartja a leányt. A kislány semmit sem tud igazi szüleiről, és anyjaként szereti a boszorkányt, mindenben szót fogad neki. Mostohája egy magas toronyba zárja be, ahol bár mindene megvan, mégis magányos. Amikor felnő és találkozik a királyfival, minden megváltozik...


Balerina

RTL HÁROM - november 26., 14.50
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A tini Félicie arról álmodik, hogy primabalerina lesz, és legjobb barátjával, Victorral, a fiatal feltalálóval megszöknek az árvaházból. Párizsban szétválnak útjaik, Victor az Eiffel torony építésére megy, Félicie pedig az Operaházba...


Elvitte a víz

Paramount Network - november 26., 14.50
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Roddy tagadhatatlanul előkelő társasági egér, aki a házi kedvencek édes életét éli egy kensingtoni luxuslakásban. Azonban egy szerencsétlen eset folytán a lefolyóba kerül, és Patkopolisz nyüzsgő csatornavilágában találja magát. Itt hősünk találkozik Ritával, a kalandor csatornatisztítóval, aki hűséges hajóján, a Jammy Dodgeren járja a szennyvizeket, így együtt vágnak neki a veszélyekkel teli városnak.


Nanny McPhee és a nagy bumm

SuperTV2 - november 26., 17.50
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

A varázsdada ezúttal egy fiatal anyuka ajtajában jelenik meg. Isabel maga próbálja ellátni a családi gazdaságot, mert a férje háborúban van. Amint Nanny McPhee megérkezik, hamarosan rájön, hogy Isabel gyermekei a saját háborújukat vívják a két elkényeztetett városi unokatestvér ellen, akik beköltöztek hozzájuk, és nem hajlandóak elmenni. Nanny McPhee persze bevet minden varázslatot, hogy a rosszcsont lurkóknak megtanítsa az öt leckét...


Egy év Hoppifalván

m2 / Petőfi TV - november 26., 18.15
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A hoppik színes, vidám, manószerű lények, akik egy varázslatos völgyben élnek, és az ő dolguk az, hogy a hétköznapok mellett ünnepek is legyenek a világban. Hoppifalván egész évben nagy a sürgés-forgás: húsvétkor tojást festenek, karnevál idején táncokat tanulnak, farsang alkalmával jelmezeket készítenek, karácsonykor díszeket gyártanak és ajándékokat csomagolnak. Minden ország minden fontos ünnepéről a Hoppik gondoskodnak, így kalandjaikon keresztül a világ különböző népeit és a szokásaikat is megismerhetik a gyerekek.


A három kismalac

Minimax - november 26., 20.00
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A három kismalacnak egy gonosz farkas miatt el kell hagynia otthonát. Elhatározzák, hogy építenek egy új házat maguknak, de nem tudnak megegyezni, hogy miből építsék, ezért külön külön kezdenek építkezni. Az első szalmából, a második fából, a harmadik a legokosabb pedig kőből építi meg a házát. A gonosz farkas elhatározza, hogy meglátogatja a malacokat. Vajon melyik malacot óvja meg az építménye és mi történik a gonosz farkassal?