Családi filmek szombatra

Ha te is azon tanakodsz, vajon merrefelé kéne nyomkodni a távirányítót, hogy mihamarabb értékelhető műsorra bukkanj, akkor ne tedd! Itt a segítség a mai navigációhoz!

Különc kalandorok

Filmcafe - január 7., 6.00
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Nem mindenki számára telik felhőtlenül a vakáció a Kecske-szigeti nyári táborban. A gyerekcsoportokból kiközösítettek egy tizenegy éves kislányt, és egy tizenkét éves kisfiút. És ha ez még nem lenne elég, egy gonosz tréfa áldozataivá válnak. Ahelyett, hogy visszatérnének a táborba, és szembenéznének a megalázóikkal, úgy döntenek, hogy elszöknek. Miközben három napig bolyonganak, és azon tanakodnak, mi vár rájuk, egyre szorosabb kötelék alakul ki köztük...


Minoes, a macskalány

DUNA Televízió - január 7., 10.33
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Tibbe, A Killendoorni Hírlap kedves, jó tollú újságírója nagy bajban van: a főszerkesztő megfenyegette, hogy kiteszi a szűrét. Tibbe ugyanis ahelyett, hogy a helybéli szenzációkat venné a tollára, javarészt a macskákról ír, akiket nagyon szeret. Ám mostantól igazi híreket kell produkálnia. Miközben búsan ballag hazafelé a szerkesztőségből, az egyik fa ágai közt megbújva egy csinos, fiatal lányt pillant meg, aki nagyon különösen viselkedik...


Aladdin

Paramount Network - január 7., 11.25
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Aladdin egész élete egy csapásra megváltozik egy varázslámpa megdörzsölésével, amelyből a mókamester és alakváltoztató Dzsini tűnik elő, aki felajánlja, hogy teljesíti három kívánságát.


Ratchet és Clank - A galaxis védelmezői

Minimax - január 7., 13.00
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Ratchet és Clank nem éppen hőstípusok, ám amikor egy gonosz zseni fenyegeti a világot, mindenkire szükség van. A két barát csatlakozik a galaxis védelmezőihez, és Quark kapitány oldalán harcolva igyekeznek megvédeni a világot a galád Dr. Nefarioustól.


Sonic, a sündisznó 2.

HBO 3 - január 7., 14.20
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

A világ kedvenc kék sündisznója visszatér egy újabb kalandra. Miután Sonic Green Hillsben letelepedett, alig várja, hogy bebizonyítsa, megvan benne minden, ami ahhoz kell, hogy igazi hős legyen. A próbára akkor kerül sor, amikor Dr. Robotnik visszatér, és ezúttal új partnere van, Knuckles, aki egy olyan smaragdot keres, amely képes elpusztítani a civilizációkat.


Breki, a békakirályfi

TV2 Kids - január 7., 19.35
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Breki a nyílméregbéka és Szandi a repülőmókus csodálatos utazását követhetjük nyomon az Amazonas folyó mentén, ahol saját helyüket próbálják megkeresni a világban. Breki nem érti, hogy ő miért különb, mint a többi béka: utál ugrálni, és nem szereti a vizet. Szandi meg egyszerűen egyedül érzi magát, aki ugyan ügyesen repül, de landolni nem tud.


Münó, a holdbéli manó

Minimax - január 7., 20.00
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Egy csodálatos, meseszép helyen, legendás Őrzők vigyáznak a Holdra és a Napra. Ők felelnek az éjjelek és nappalok körforgásáért. Hosszú idő után ismét elérkezett az idő az új őrzők kiválasztására. A Nap, őrzőjéül Szolárt választja, a talpraesett, öntelt, de rátermett figurát. A Hold azonban az apró, esetlen és még a sötétben is félő Münót...