Családi filmek szombatra

Ez az utolsó márciusi hétvége, használjátok ki! Ha nincs más opció, akkor például nézhettek filmeket is, mondjuk ezeket!

A Lego kaland 2

HBO - március 25., 8.15
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Öt fantasztikus év telt el az első Lego-kaland óta, amikor a polgároknak egy új, hatalmas fenyegetéssel kell szembenézniük. A távoli Tesho-rendszer Duplo bolygójáról érkező idegenek ugyanis mindent lerombolnak, ráadásul magukkal hurcolják Vadócot, Batmant, Vasszakállt és Unikittyt. A kiválasztottra, a gyermeteg Emmettre vár a feladat, hogy kiszabadítsa őket...


Sammy nagy kalandja – Menekülés a Paradicsomból

Filmbox Premium - március 25., 8.25
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Sammy és Ray kérgesteknősök és örök barátok, akik gondtalanul lubickolnak egy atoll környékén, és felkészítik az ifjakat, például Rickyt és Ellát, hogy ők is boldogulhassanak a tengerben. Egy nap azonban felbukkan egy orvvadász, aki foglyul ejti és elszállítja a teknősöket, hogy aztán betuszkolja őket Dubaj egyik látványos vízi showjába. A hely kisfőnökeként ismert Nagy D, a csikóhal menekülést tervez, és a két teknőcnek is szerepet akar osztani...


Viharfiú

DUNA Televízió - március 25., 9.50
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Amikor Michael Kingley, egy sikeres nyugdíjas üzletember visszatér gyermekkora helyszínére, olyan képeket kezd látni a múltjából, amelyeket nem tud megmagyarázni. Lelkes környezetvédő unokája rádöbbenti arra, hogy szembe kell néznie tragédiákkal teli gyermekkorával. Hogy fiúként hogyan mentette meg és nevelt fel három árva pelikánt, közülük is a legkülönlegesebbet, Mr. Percivalt.


Az űrmacska

Minimax - március 25., 13.00
Korhatár nélkül megtekinthető.

Pettson, a gazda egy kis farmon él, műveli a földjét, gondozza állatait. Az állatok közül is leghűségesebb társa Findus, szeretett macskája, aki sok örömet okoz, akivel sok-sok érdekes kalandot élhetnek át, és aki természetesen pajkosságával sokszor bosszantja is a kedves gazdát.


Hacsi – A leghűségesebb barát

SuperTV2 - március 25., 15.45
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Egyik nap az ingázó Wilson professzor gazdátlan kutyakölyköt talál a vasútállomáson. Megsajnálja, és hazaviszi az állatot. A felesége, Cate nem örül neki, de végül megenyhül, és megengedi, hogy a japán akita kutyus náluk maradjon. A kutya és a professzor között szoros barátság alakul ki. Hacsi minden nap elkíséri őt a vonathoz, este pedig kimegy elé az állomásra.


Yakari - a mozifilm

m2 / Petőfi TV - március 25., 18.05
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Yakari, a kis sziú indián törzse a vándorló bölénycsorda nyomát követi. A fiú saját útját járja legjobb barátjával, a bátor és szabad lóval, Kismennydörgéssel. Útja során Yakari találkozik totemállatával, a Nagysassal, aki egy varázslatos tollal és egy rendkívüli képességgel ajándékozza meg.


My Little Pony - A film

TV2 Kids - március 25., 19.25
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Létezik egy varázslatos birodalom, Equestria, ahol a színes kis pónik boldogan tengetik az életüket. Ám egy nap a gonosz és vasöklű uralkodó, Storm király szemet vet a kis pónik hazájára, akik összefognak és útra kelnek a védelmet nyújtó városka, Ponyville határain túlra. Felejthetetlen utazás veszi kezdetét, miközben új barátokat ismernek meg, veszélyes kalandokba bonyolódnak, és a barátság csodálatos erejét bevetve próbálják megmenteni otthonukat.