Családi filmek szombatra

Úgy néz ki, hogy hétvégére végre megérkezik a jó idő is, de ha éppen nem a szabad levegőn élvezitek a május végét, akkor akár filmekkel is tölthetitek a szombatot.

DC Szuperállatok ligája

HBO 3 - május 20., 10.15
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Kripto, a Szuperkutya és Superman elválaszthatatlan barátok, akik ugyanazokkal a szuperképességekkel rendelkeznek, és együtt küzdenek a bűnözés ellen Metropolisban. Amikor Supermant és az Igazság Ligájának többi tagját elrabolják, Kryptónak meg kell győznie egy szedett-vedett menhelyi falkát, hogy emeljék mesteri szintre újonnan felfedezett szuperképességeiket, és segítsenek neki megmenteni a bajba jutott szuperhősöket.


Tomboló blöki

Film+ - május 20., 10.20
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Vacak, a szeretetre méltó ebadta, arról álmodozik, hogy egyszer híres szamuráj válik belőle. Szerencsétlenségére a sors Kakamucho furcsa városába vezeti, ahol irtóra kilóg a sorból, ugyanis ő egy kutya, míg ott mindenki más… macska! És mint mindannyian tudjuk, a cicák nagyon, de nagyon nem szeretik a blökiket.


Zathura – Az űrfogócska

RTL HÁROM - május 20., 11.50
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Walter és öccse, Danny bújócskázás közben egy fantasztikus társasjátékra bukkannak a pincében elrejtve, amiről elfoglalt apjuk már megfeledkezett. A fiúk mit sem sejtve dobnak a kockával, mire a Zathura nevű, űrjáték azonnal a világűrbe repíti a házat, beindítva egy intergalaktikus csatát...


Ainbo - A dzsungel hercegnője

Minimax - május 20., 13.00
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Évezredeken keresztül az ember és a természet tökéletes harmóniában volt, ám az ember megtörte ezt az egyensúlyt és a vadon, benne megannyi élőlénnyel, veszélybe került. Ainbo, a fiatal amazon, nem a legügyesebb harcos, ám annál nagyobb szíve van. Ő és két szőrös kis barátja képesek csak megállítani a dzsungelre leselkedő veszélyt.


Gru 2

SuperTV2 - május 20., 17.55
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Amint Gru kezd beleszokni a kertvárosi családapa szerepébe Margo, Edith és Agnes apjaként, felbukkan egy szupertitkos szervezet, amely a gonosz elleni harcot tűzte zászlajára globális szinten. Így most Grun, a minyonokon, és Gru új társán, Lucyn a sor, hogy kiderítsék, ki áll a látványos bűntettek mögött. Végül is a világ legnagyobb ex-bűnözője kell ahhoz, hogy elkapja azt, aki a helyére pályázik...


Óriásláb – Családi bevetés

m2 / Petőfi TV - május 20., 18.05
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

A legendás Óriásláb népszerűsége töretlen, mióta kamasz fia segítségével megmenekült a gonosz tudósok kezei közül. A szőrős, bozontos, csupaszív óriás elszánt környezetvédő aktivistaként éli boldogan életét családjával, és állati jófej barátaival. Ám amikor egy nap tudomására jut, hogy az egyik gyönyörű természetvédelmi terület veszélyben van, nyakába veszi a vadont, és mentőakcióra indul.


Balerina

Cool - május 20., 18.55
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A tini Félicie arról álmodik, hogy primabalerina lesz, és legjobb barátjával, Victorral, a fiatal feltalálóval megszöknek az árvaházból. Párizsban szétválnak útjaik, Victor az Eiffel torony építésére megy, Félicie pedig az Operaházba. Félicie szerencsésen talál magának pártfogót, majd egy bosszúból ellopott személyazonossággal bejut a híres balettiskolába...