Családi filmek vasárnapra

A kicsiket a Niko - Kistesó nagy bajban és a Hupikék törpikék 2., a nagyobbakat at Elátkozott Ella, a Scooby Doo 2.: Szörnyek póráz nélkül, a Garfield 2., valamint a G-Force - Rágcsávók várja.

Elátkozott Ella

Filmcafe - február 16., 11.05
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Születése napján alaposan kitol a Tündérkirálynő Ellával. Csupa szívjóságból elvarázsolja, s míg él, engedelmeskednie kell minden parancsnak. 18 évvel később, miután mostohatestvérei annyiszor kihasználták és bajba sodorták, ráadásul lejáratták a jóképű herceg előtt, úgy dönt, felkeresi Lucindát, hogy visszaadja neki kéretlen ajándékát. Az egyszerű kirándulás hamarosan kalandos utazássá válik, tele ogrékkal, szőke óriásokkal, és a gonosz királlyal, Edgarral.

Scooby Doo 2.: Szörnyek póráz nélkül

RTL Klub - február., 13.50
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Ennyi kísértet egyszerre még soha nem kísértett! Kezdődhet Scooby-Doo és a Rejtély Rt. legnagyobb vadászata! Egy talányos gonosztevő tartja rettegésben Menőfalva lakóit. A titokzatos rém szörnymasinájával egymás után éleszti újra a Rejtély Rt. összes eddigi ellenségét. Így aztán Frednek, Daphnénak, Bozontnak, Velmának és Scooby-Doo-nak minden csavaros ötletre, furmányos furfangra szüksége lesz, hogy megállítsák a rémes szörnyáradatot. A csapat kis híján szégyenben marad, mert Scoobyn és Bozonton kitör a frász, úgyhogy a két jó barát hamar nekilát kieszelni egy titkos tervet, amivel bebizonyíthatják nyomozói zsenialitásukat.

Garfield 2.

SuperTV2 - február 16., 14.35
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Londonba utazik Garfield gazdája, Jon, hogy megkérje barátnője, az állatorvos Liz kezét. A lasagne-zabáló cicó persze nem hagyja annyiban a dolgot, és utána megy. Garfield találkozik a Herceggel, a királyi származású macskával, aki éppen akkor örököl egy kastélyt. Sőt, nemcsak találkozik, de helyet is cserélnek, így a hatalmas birtok Garfield otthona lesz. A világ leglustább macskája királyi ellátásban részesül, komornyikja van, és egész állatkertnyi négylábú a szolgája és híve. Lord Dargis azonban rossz szemmel nézi mindezt. Mivel ő a következő az öröklési sorban, el akarja tüntetni a(z ál)Herceget...

Niko - Kistesó nagy bajban

m2 - február 16., 18.15
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Niko, a kis rénszarvas előtt komoly kihívások állnak: édesanyja, Oona épp újraházasodik és ráadásul rábízták új mostohatestvérét, a kis Jonnit is, hogy vigyázzon rá. Azonban bújocska közben a kis Jonnit elrabolják a gonosz sasok, Niko pedig elindul, hogy felkutassa kisöccsét. A mostohatestvére utáni kutatás során a kis rénszarvas rájön, mennyire fontosak a barátok és a család. A Niko - Kistesó nagy bajban igazi, szívmelengető karácsonyi történet, remek szórakozás kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

G-Force - Rágcsávók

AMC - február 16., 18.20
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Titkos kormányprogram keretében Amerikában már hosszú évtizedek óta képeznek ki állatokat különféle hadicélokra. A kísérletek új fázisba lépnek, amikor áttörést érnek el egy új felfedezéssel. Megalakul a G-Force különítmény, amelyet a legmodernebb kémfelszereléssel látnak el. Az osztag vezetője a tengerimalac Darwin. Az egység tagjait a legjobbakból verbuválta, ott van a fegyverspecialista Blaster, Juarez, a szexi harcművész, Mooch, a bögöly, a kiváló felderítő, valamint a számítógépes szakértő vakond, Speckles. Feladatuk, hogy megállítsák a világuralomra törő ördögi milliárdost.

Hupikék törpikék 2.

Moziverzum - február 16., 19.15
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Hókuszpók, a gonosz varázsló bajban van, mert a törpök nélkül nem hat a szuper-varázsfőzet receptje. A gonosz varázslat segítségével ezért két törpszerű lényt készít, ám rájön, hogy ez is kevés, igazi törpkivonatot kell szereznie. Ám ahhoz, hogy a titkos receptet megszerezze, a legszebb törplányra, Törpillára van szüksége. Ezért a gonosz törpszerűségeivel elraboltatja őt. Ha Aprajafalva lakói meg akarják menteni Törpillát, a sikeres akció érdekében össze kell fogniul az emberi szövetségeseikkel.