Családi filmek vasárnapra

A hét utolsó napján igazi klasszikusokkal lazíthatunk, hiszen jön a Segítség, felnőttem!, az Egri csillagok és a Hook is. De azok sem maradnak néznivaló nélkül, akik inkább modernebb alkotásokra lennének kíváncsiak.

Nagyon vadon 3.

Sony Movie Channel – november 22., 8.55
12 éven aluliaknak nem ajánlott!

Boog, Elliot és erdei barátaink apraja-nagyja visszatér egy újabb kalandra, ami még az eddigieken is túltesz: útjuk ezúttal egy cirkuszba vezet. Boog haverjai nem tudnak elmenni évi rendes hímtúrájukra, és a medve úgy dönt, egyedül vonul el kikapcsolódni. Útközben egy vándorcirkuszba botlik, és egy hozzá megszólalásig hasonlító grizzlyt küld haza maga helyett, ő pedig színpadra lép. Az állati nagy bajok csak akkor kezdődnek, amikor a direktor úgy dönt, ideje hazatérni – Oroszországba! Elliot, McSquizzy, Mr. Weenie és a banda versenyfutásba kezd az idővel, hogy kiszabadítsák barátjukat, mielőtt a mamlasz művészmedve Szibériába kénytelen áttenni a székhelyét.

Segítség, felnőttem!

Paramount Channel – november 22., 9.50
12 éven aluliaknak nem ajánlott!

Josh (Tom Hanks), a tizenhárom éves kamasz élete egy csapásra megváltozik, amikor egy csodálatos szerkezet negyed dollárért teljesíti a kívánságát, mégpedig azt, hogy felnőtt lehessen. Másnap harmincas fiatalemberként ébred. Ám a csodába hiba csúszik: Josh felnőtt lesz, de a lelke gyermeki marad. Ekkor és így találkozik Susannel (Elizabeth Perkins).

Nagyon vadon – Bolondos vadászidény

Sony Movie Channel – november 22., 10.30
6 éven aluliaknak nem ajánlott!

Egy hatalmas vérfarkas garázdálkodik a jó öreg Timberline nemzeti parkban – vagy legalábbis ez a hír járja az állatok és az emberek között egyaránt. Ez nagyszerű ürügyet jelent Shawnnak, az egykori vadásznak, hogy meghirdesse a vadászidényt. A szabadon garázdálkodó vadász hatalmas veszélyt jelent az állatoknak, így Boognak, Elliotnak és Pind úrnak szembe kell nézniük félelmeikkel, hogy a vérfarkas nyomába eredjenek és végleg véget vessenek a vadászidénynek.

Egri csillagok

Mozi+ – november 22., 13.40
12 éven aluliaknak nem ajánlott!

A Gárdonyi Géza azonos című történelmi regényén alapuló Egri csillagok az 1500-as években játszódik, amikor a hódító török csapatok feldúlják Magyarországot. Bornemissza Gergely és Cecey Éva gyermekként esik a félszemű Jumurdzsák fogságába, aki foglyait rabszolgának kívánja eladni. Ám a gyerekek megszöknek, és magukkal viszik a babonás férfi talizmánját, akit ezt követően elhagy a szerencséje. Harminc esztendő telik el: 1552-ben járunk, Eger várát teljesen körülzárta a török sereg, Gergely és Éva sorsa pedig ismét összefonódik egykori fogvatartójukéval... Várkonyi Zoltán valós történelmi alapokon nyugvó klasszikusában tanúi lehetünk az egri várvédők Dobó István vezetésével folytatott, kilátástalannak tűnő harcának. Az alkotás egy lebilincselő, kalandos történet keretében állít emléket azon bátor, a végsőkig kitartó nőknek és férfiaknak, akik vállt vállnak vetve küzdöttek a várat körülvevő, sokszoros túlerőben lévő török sereg katonái ellen.

Hook

Sony Movie Channel – november 22., 14.25
12 éven aluliaknak nem ajánlott!

Pán Péter (Robin Williams) felnőtt, ráadásul elfelejtett repülni. Peter Banningként sikeres ügyvédi karriert futott be, s New Yorkban él a családjával. Mindene megvan, mégsem boldog. Amikor azonban ősi ellensége, Hook, a gonosz kalózkapitány (Dustin Hoffman) elrabolja a gyermekeit, rá kell döbbennie, hogy ő az a fiú, aki réges-régen Sohaország egei felett repdesett, hogy felvidítsa szomorú barátait. Az elveszett fiúk és Giling-galang visszavárják a mesék földjére, hiszen a vidámság és a játékok mellett komoly feladat vár rá. Ő az egyetlen, aki legyőzheti a kampókezű Hookot, és kiszabadíthatja a fogságba vetett gyerekeket.

Utazás a Föld középpontja felé

RTL Klub – november 22., 15.55
12 éven aluliaknak nem ajánlott!

Trevor Anderson professzor (Brendan Fraser) az unokaöccse, Sean (Josh Hutcherson) és a csinos izlandi idegenvezető, Hannah oldalán nekivág, hogy megtalálja a vulkánt, ami eltűnt testvére szerint a Föld kérge alatti rejtélyes világba vezet. Rá is bukkannak a különleges átjáróra, ahol kezdetét veszi életük legnagyobb kalandja. Föld alatti szörnyek, lávafolyamok és úszó szigetek között próbálják túlélni az utazást, melynek során az eltűnt fivér körüli titkokra is fény derül.

Holnapolisz

Film Now – november 22., 16.05
12 éven aluliaknak nem ajánlott!

A világból kiábrándult egykori gyerekzseni, Frank (George Clooney) és a fiatal és intelligens Casey (Britt Robertson) veszedelmes kalandra indulnak, hogy felderítsék a titokzatos, időben és térben ismeretlen helyen található Holnapoliszt. Ami pedig ott vár rájuk, az örökre megváltoztatja őket és a világot is. A film lebilincselő utazásra hívja a nézőket, akik olyan dimenziókban utazhatnak, amelyről eddig csak álmodhattak.