Családi filmek vasárnapra

Zárjuk a hetet a fáradhatatlanul körülményes Clouseau felügyelővel, a hirtelen felnőtté vált Jennifer Garnerrel, egy Jerry Lee nevű hős ebbel, Rozsdalovaggal és két, egymásra licitáló lódítóval!

Kutyám, Jerry Lee

Mozi+ – április 25., 8.50
12 éven aluliaknak nem ajánlott!

A mindenre elszánt Dooley-nak már-már sikerül a nyomára bukkannia egy 50 millió dolláros kokainszállítmánynak. Ám a rendőrségen a kollégái túlságosan őrültnek tartják, s nincs, aki hajlandó lenne vele együtt dolgozni. Kivéve egyvalakit: Jerry Lee-t, a tökéletesen kiképzett rendőrkutyát, akinek igazán jó orra van, ha kábítószerről van szó. A szokatlan páros tagjai kezdetben nem igazán szívelik egymást, de néhány lövöldözés, némi balszerencse, egy kis verekedés és romantikus kaland kölcsönös tiszteletet ébreszt bennük egymás iránt…

Hirtelen 30

Film Mánia – április 25., 12.00
12 éven aluliaknak nem ajánlott!

A tizenhárom éves Jenna azon szomorkodik, hogy az igazán klassz srácok átnéznek rajta. Az álmodozó lány eddig jól elvolt a szomszéd fiúval, de szeretne menőbb társasághoz tartozni. Szülinapi bulijára ezért meghívja a suli trendi személyiségeit. A parti csúfos kudarcba fullad, és Jenna megszégyenülten fogadalmat tesz: ha felnőtt lehetne, áloméletet élne! Reggelre harmincévesen ébred: egy varázslatos pillanat alatt csábos üzletasszony lett belőle, akinek a lábai előtt hever a világ. Hősünk azonban hamarosan rájön, hogy az élet mit sem ér, ha mindent készen kap az ember.

Szuper haver

HBO – április 25., 12.00
12 éven aluliaknak nem ajánlott!

Hogart kilencéves, dús fantáziával megáldott kisfiú, aki állandóan idegenek inváziójáról ábrándozik. Nem csoda, ha megdobban a szíve, amikor azt hallja az egyik helyi halásztól, hogy állítólag egy torony nagyságú robot zuhant a tengerbe. A hírt sokan badarságnak tartják, de Hogart és egy felnőtt barátja mégis kutatni kezdenek a robot után. És meg is találják. Mint kiderül, a robotóriás barátságos fickó, aki minden bolondságban hajlandó részt venni, és boldogan tanulja meg kis barátjától az emberi szokásokat. Csakhogy egy kormányügynök is tudomást szerez a robot létezéséről, és felkerekedik, hogy kivizsgálja ezt a nemzetbiztonsági szempontból igencsak kényes esetet.

Klasszikus mesék – Az aranyfonál

m2 – április 25., 14.25
12 éven aluliaknak nem ajánlott!

Egy kis és szegény királyságban, valahol a nagy erdő közepében élt egy özvegyember, egy molnár, két gyermekével. Marie, a lánya szép hajadon volt, gyönyörűen énekelt, és szorgalmának nem volt párja. Ide tévedt egyszer az ország fiatal királya, és beleszeretett a molnár lányába. A molnár büszke volt gyermekére, és azt mondta a király kapzsi kincstárnokának, leánya aranyfonalat fon még a szalmából is. A kapzsi kincstárnok elrabolja hát Marie-t, és azt követeli tőle, hogy fonjon a szalmából aranyfonalat. A lány persze nem tud aranyat fonni, ezért kénytelen elfogadni egy gonosz kis manó ajánlatát, aki a legkedvesebbet kéri tőle az aranyért cserébe, mégpedig a királyi gyermeket, ha Marie-ból királyné lesz. Hősünk biztos benne, hogy egy szegény molnár lányából nem lesz királyné, ezért mindent megígér a manónak…

Az én hősöm

Prime – április 25., 14.55
12 éven aluliaknak nem ajánlott!

Az 1800-as évek elején járunk, Franciaországban, ahol az elbűvölő Neuville kapitány épp házasodni készül, amikor kitör a háború. Mit tehet ilyenkor egy hős kapitány? Bátran elindul a csatatérre, hátrahagyva bájos, ámde rettentően naiv jegyesét, Pauline-t. Pár hónap után a nő belebetegszik, hogy nem érkezik semmi hír szerelmeséről, ezért nővére, Elizabeth a kapitány nevében leveleket kezd el írogatni, azt gondolván, hogy a férfi soha nem tér vissza… Ám egyszer csak Neuville mégis felbukkan a városban, és a lakosok igazi hősként üdvözlik – hála Elizabeth kitalált történeteinek. A nő elhatározza, hogy lebuktatja a kapitányt, ám ő sem hagyja magát. Így a nagy dumás nő és a sármőr férfi legjobb trükkjeiket vetik be, miközben egymásra licitálva egyre képtelenebb történetekkel szórakoztatják a város hiszékeny lakóit.

Rózsaszín párduc

Jocky TV – április 25., 18.00
12 éven aluliaknak nem ajánlott!

A kínaiak elleni győztes meccs utáni ünneplésben végeznek a francia focicsapat edzőjével, és eltűnik a férfi gyémántgyűrűje, a Rózsaszín párduc. Az ügyet a fáradhatatlanul körülményes Clouseau felügyelő (Steve Martin) kapja. Clouseau és új asszisztense, a higgadtságát minden körülmények között megőrző Gilbert (Jean Reno) Párizson és New Yorkon keresztül követi a nyomokat. A gyanúsítottak sora hosszú: az edző volt barátnőjétől (Beyoncé Knowles) kezdve egy mellőzött focista, egy milliomos kaszinótulajdonos, valamint egy kikapós PR-os is szóba jöhet.

Rozsdalovag 2. – Metálos zűrzavar

m2 – április 25., 18.15
6 éven aluliaknak nem ajánlott!

Roncsföld a pénzügyi összeomlás szélén áll, mivel az ország költségvetésének majdnem az egésze a lovagok és a királyság fenntartására megy el. A lovagok állás nélkül maradnak, és Ólomláb király is kénytelen nyugdíjba vonulni. Rozsda bánatában, hogy elveszítette szeretett munkáját, lemegy a kastély alagsorába. Itt találkozik Szellemmel és apja utolsó kívánságával, miszerint be kell fejeznie befejezetlen munkáit, és valóra váltani álmát a tökéletes világról. Rozsda nagy lendülettel áll neki az új kihívásoknak, de hibát hibára halmoz. Szélvész, ha nehezen is, de ráébreszti, hogy rossz úton halad, és hogy nagyon fontos feladata jobbá tennie Roncsföldet a lakói számára.