Családi filmek vasárnapra

Ma még kihasználhatod az utolsó vasárnapot, amikor nincs másnap iskola, és fennmaradhatsz a Bűbáj című szokatlan tündérmese kedvéért. Azt pedig, aki nem akar éjszakázni, az RTL Klubnak a Disney klasszikus rajzfilmjeiből válogatott maratonja vagy a Bébi úr várja.

Scooby!

HBO – augusztus 29., 9.25
6 éven aluliaknak nem ajánlott!

Scooby-Doo első egész estés animációs kalandfilmjében feltárul egy még soha el nem mesélt történet Scooby-Doo megtalálásáról és a Rejtély Rt. karrierjének legnagyobb rejtélyéről. Kiderül, hogyan talált rá Bozont a kóbor Scooby-Doo-ra, hogy életre szóló barátságot kössenek, és hogyan csatlakoztak hozzájuk Fred, Vilma és Daphne, a fiatal nyomozók, hogy együtt megalapítsák a híres Rejtély Rt-t. Több száz ügy megoldása és rengeteg közös kaland után viszont Scooby és a banda szembesülnek életük legnagyobb kihívást jelentő rejtélyével: valaki a világra akarja szabadítani Cerberust, a szellemkutyát. Miközben a csapat próbálja megállítani a globális kutyapokalipszist, felfedezik Scooby titkos örökségét, ami a végzete is egyben.

Macskarisztokraták

RTL Klub – augusztus 29., 12.00
12 éven aluliaknak nem ajánlott!

Széltől is óvott, tündéri macskacsalád él a századforduló Párizsának egyik fényűző otthonában. Boldogságuk azonban csak addig tart, amíg a ház úrnője közzé nem teszi végrendeletét, melyben halála esetén a cicákra hagyja vagyonát – ha ők már nem lennének, akkor viszont a komornyik örököl mindent. A sanda szolga azonnal kész az ármányra, és az újdonsült macskarisztokraták csakhamar az utcán, jobban mondva az egyik messzi réten találják magukat. A szerencse azonban segítségükre siet, és a Párizs utcáin, kertjeiben, háztetőin élő macskák, cicák, cicusok, macsekok, valamint Roquefort, a családhoz hű egér segítségével visszaküzdik magukat otthonukba. Mindezt rengeteg bájos kaland, szívbemarkoló jelenet és gyönyörű betétdal kíséretében.

A szépség és a szörnyeteg

RTL Klub – augusztus 29., 14.00
Korhatár nélkül megtekinthető.

A történet régi, mégis időtlen: egy kis francia falucskában él egy káprázatosan szép, megejtően bájos és okos fiatal leányzó, Belle, akit szabályosan üldöz szerelmével a jóképű, de durva lelkű, törtető Gaston. Egy napon Belle apját elrabolja a környéken magasodó kastélyban lakó, rettegett szörnyeteg, és váltságdíjként a leányt kéri. Belle gondolkodás nélkül feláldozza magát, és önként besétál a szörny csapdájába. Ahogy telnek a napok, a lány egyre jobban megismeri a taszító külső mögött jólelkűnek és nemesnek bizonyuló herceget, méghozzá a szörnyeteg kastélyának életre kelt tárgyai (Kanna mama, Csészike, a gyertyatartó és a falióra) segítségével.

A kis hableány

RTL Klub – augusztus 29., 16.00
12 éven aluliaknak nem ajánlott!

Ariel apja, Triton király víz alatti birodalmában él, de az emberek közé vágyik. Álmai hercegét, Ericet viszont csak úgy nyerheti el, ha alkut köt a gonosz tengeri boszorkával, Ursulával. A sellőlánynak gyönyörű hangját kell odaadnia azért, hogy a boszorkánytól emberi lábat kapjon uszonya helyett. Ám ha Eric herceg nem csókolja meg három napon belül, Ariel örökre Ursula rabszolgája lesz. Miközben az ősz szakállú Triton király betegre aggódja magát a lányáért, Arielre „ráktestőre”, Sebastian próbál meg vigyázni az emberi világban.

Csingiling és az elveszett kincs

m2 – augusztus 29., 18.15
6 éven aluliaknak nem ajánlott!

Kilencévente a mágikus Holdkövet a Kék Hold sugarának kell érnie, hogy tündérpor hulljon Tündérrév földjére. Ez ad majd energiát a tündéreknek az elkövetkező években. Ezen alkalomból a törékeny Holdkövet egy különleges jogarra helyezik, hogy a szép gömböt minél több helyen érje a holdfény. A jogar elkészítésével minden alkalommal mást bíznak meg. Ebben az évben Csingiling kapja ezt a megtisztelő feladatot. Egy hónapja van rá, hogy elkészüljön a munkával. Pár nappal az őszi holdünnep előtt azonban a jogar tönkremegy, és ezért Csingiling legjobb barátját okolja. Ráadásul a Holdkő darabokra törik, ami nagy veszteség az egész közösségnek. Csingiling ezért messzi útra indul, hogy megkeresse a varázstükröt, és kívánságával helyrehozza hibáját.

Bébi úr

Moziverzum – augusztus 29., 19.00
6 éven aluliaknak nem ajánlott!

Nem kérdés, hogy ki a főnök a családban. Attól a naptól kezdve, hogy az új kisöcsi hazaérkezik, a hétéves Tim érzi, hogy megváltoznak otthon a viszonyok. A jövevény taxin fut be, öltönyt meg diplomatatáskát visel, és be nem áll a szája – el is hódítja közös szüleik szeretetét. De Tim nem adja fel: nekivág, hogy visszaszerezze, ami addig kizárólagos, jogos tulajdona volt. Eközben egy őrületes összeesküvés nyomaira bukkan, melynek célja, hogy felborítsa a világban szétosztott szeretet egyensúlyát. És ez a felvágós, magát kisöcsinek álcázó bébimenedzser áll az egész konspiráció középpontjában. A testvéreknek azonban mégis össze kell fogniuk, hogy megakadályozzák a szörnyű terv valóra válását, megmentsék a szüleiket, helyreállítsák a világ rendjét és bebizonyítsák: a szeretet valójában végtelen és nagyon erős.

Bűbáj

RTL Klub – augusztus 29., 21.05
12 éven aluliaknak nem ajánlott!

Giselle-t, a szépséges hercegnőt a gonosz királynő száműzi a varázslatos, dalokkal teli rajzfilmvilágból. Ennek következményeként a lány a mai Amerikában találja magát. Giselle először elborzad New Yorktól, amelyben feje tetejére állnak a mesevilágban ismert tételek. Azután találkozik Roberttel, a válóperes ügyvéddel, aki kisegíti a bajból, és akibe lassan, de biztosan beleszeret. Igaz, hazájában már eljegyezte őt Edward herceg. A dolgok összekavarodnak, amikor megjelenik a herceg, ráadásul a gonosz királynő is New Yorkba érkezik, hogy a hercegnő életére törjön.