Családi filmek vasárnapra

Az időjárás hektikussága okán a mai napi programra nehéz lenne garanciát vállalni, de ha borúsan is alakulnak a dolgok, a tévében még mindig találhattok kedvetekre valót.

Kung Fu Panda 2.

Mozi+ - április 24., 7.30
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Po pandának teljesült az álma, ugyanis Sárkányharcos lett belőle. Így már az ő feladata a Béke Völgyének védelmezése, amelyben a barátai, az Örjöngő Ötös tagjai is segítenek neki. Ám Po élete veszélybe kerül, amikor új, félelmetes gonosztevű bukkan fel a színen. Shen nagyúr, az albino páva nemcsak gonosz, de képzett harcos is egyben, és egy különleges fegyverrel is rendelkezik, mellyel meg akarja hódítani egész Kínát...


Tad Jones csudálatos kalandjai

Filmbox Extra HD - április 24., 10.30
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Tad mindig is arra vágyott, hogy egy híres, kalandozó régész legyen. De csak álmodozásra futja az ipari daruk árnyékában az építkezésen, ahol dolgozik. Álmainak beteljesülésére most mégis lehetősége nyílik, mikor egy neves régész barátja megmutat neki egy rejtélyes kőtáblát, amely egészen Paititi elveszett inka városának legendás kincseskamrájába vezet.


Scooby Doo 2.: Szörnyek póráz nélkül

Film+ - április 24., 11.45
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Egy talányos gonosztevő tartja rettegésben Menőfalva lakóit. A titokzatos rém szörnymasinájával egymás után éleszti újra a Rejtély Rt. összes eddigi ellenségét. Így aztán Frednek, Daphnénak, Bozontnak, Velmának és Scooby-Doo-nak minden csavaros ötletre, furmányos furfangra szüksége lesz, hogy megállítsák a rémes szörnyáradatot.


Szörnyek az űrlények ellen

Paramount Network - április 24., 11.50
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Különös baleset éri az esküvőjére készülő lányt, Susant: űrbéli trutyi esik a nyakába, melynek hatására tizenöt méteresre nő. A katonaság elfogja, és egy titkos bázisra viszik, ahol különféle szörnyeket őriznek. A Drabáliának keresztelt Susan mellett itt vigyáznak a rovarfejű zsenire, Dr. Csótányra, a félig majom, félig hal Hiányzó Láncszemre, a zselés és elpusztíthatatlan B.O.B.-ra és Rovaroszauruszra, a száz méter hosszú lárvára. Hamarosan egy idegen robot landol a Földön. Miközben a világ a pusztulás szélére sodródik, az elnök parancsot ad, hogy a szörnyeket vessék be az űrlények ellen.


A Dumamaci Banda

m2 / Petőfi TV - április 24., 18.15
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A Dumamaci Banda hat óvodás tagja tele van jobbnál jobb ötletekkel, és a kis csibészek mindent elkövetnek, hogy falujuk kiemelkedjen az átlagból. Barátjuk, az ormányos maci is segítségükre van a terveikhez, amivel felforgatják az egész lakóközösséget. Fő céljuk, hogy megmentsék a szupernagyikat az öregek otthonától. Furcsa, vicces és hihetetlen változások indulnak el a mindennapokban.


Angry Birds 2. – A film

Cool - április 24., 18.50
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Madársziget boldog lakói, köztük a három jómadár, Piros, Chuck és Bomba általában jót akarnak, de valami mindig közbejön, ami miatt kénytelenek dúlva-fúlva lerendezni a dolgokat. Ám amikor új fenyegetés közeleg, ami veszélybe sodorja a Madár-, illetve a Malacsziget lakóit, a dühös madarak és a zöld malacok kénytelenek összefogni, hogy megmentsék otthonukat.


Garfield 2.

TV2 Kids - április 24., 20.00
Korhatár nélkül megtekinthető.

Londonba utazik Garfield gazdája, Jon, hogy megkérje barátnője, az állatorvos Liz kezét. A lasagne-zabáló macska persze nem hagyja annyiban a dolgot, és utána megy. Garfield itt találkozik Herceggel, a királyi származású macskával, aki éppen akkor örököl egy kastélyt. Sőt, nemcsak találkoznak, de helyet is cserélnek...