Családi filmek vasárnapra

A nagy esőzések után a vasárnap már nyugisnak ígérkezik, persze azért előfordulhat, hogy megtréfálnak az elemek. Ha beüt a ménkű, jöhet a b terv - van hozzá listánk is.

Maja, a méhecske - Az arany gömb

Moziverzum - június 12., 7.30
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Amikor Maya, a makacs kis méhecske és legjobb barátja, Willi megmentenek egy hangyahercegnőt, egy bogárharc kellős közepén találják magukat, amely különös, új világokba viszi őket, és barátságukat is a végsőkig próbára teszi.


Alvin és a mókusok 2.

Film+ - június 12., 9.10
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Alvin, Simon és Theodore, a híres rocktrió kénytelen Dave unokatestvéréhez, Tobyhoz költözni, akinek kissé mások a nevelési elvei. Ezért mindhármuknak be kell iratkozni a helyi suliba, ami csupa új kihívást tartogat számukra...


Charlie - Minden kutya a mennybe jut 2.

HBO - június 12., 9.55
Korhatár nélkül megtekinthető.

Charlie Barkin kissé unalmasnak találja az életet a kutyamennyországban. Hiába érkezik meg legjobb barátja, Itchy is a városba, Charlie továbbra is visszavágyik a Földre. Amikor Charlie régi ellensége, Carface ellopja a Gabriel arkangyal által használt kürtöt, Charlie és Itchy gyorsan önként jelentkeznek, hogy visszaszerezzék.


Kémkölykök

Paramount Network - június 12., 11.40
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Kilenc évvel ezelőtt Gregorio és Ingrid Cortez, a nemzetközi szuperkémek a kémkedés kihívásait feladták a családalapítás nem kevésbé izgalmas kalandja kedvéért. Amikor azonban ismét behívják őket egy titkos küldetésre, a szülők elszakadnak a gyerekeiktől, majd elrabolja őket a gonosz Fegan Floop. Szerencsére akad két olyan ügynök, akik mindenre képesek, hogy a család újra együtt lehessen, ezek pedig nem mások, mint a Cortez gyerekek: Carmen és Juni, azaz a kémkölykök.


Macskalandra fel!

Minimax - június 12., 13.00
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Vajon honnan indult ez a ravasz macska? Nos, ez a film megmutatja, hol kezdődött mindaz, amit erről a klasszikus, mókás hősről tudunk, és amiért szeretjük.


Énekelj!

TV2 Kids - június 12., 16.10
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Buster Moon, az elegáns koala egy valaha szebb napokat látott színház igazgatója. Buster örök optimista _ na jó, azért kissé zsivány is -, de mindennél jobban szereti a színházát, és bármit megtenne azért, hogy az fennmaradjon. Látva, hogy élete álma az összeomlás szélén áll, egy utolsó esélye van, hogy visszaadja ékkövének a régi fényét: megrendezi a világ legnagyobb énekversenyét.


Őslények országa 10. - A hosszúnyakúak vándorlása

Minimax - június 12., 20.00
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Tappancs és nagyszülei különös "szunyamesét" látnak, mely fantasztikus utazásra készteti őket. A mindig kíváncsi Kistülök, Kacsacsőr, Tüskés és Röpcsi pedig szorosan a nyomukban haladnak. Az elbűvölő kaland során sok ismeretlen élőlénnyel, természeti csodával találkoznak, átélnek veszélyeket és örömöket. Útjuk végén aztán az eddigi legnagyobb dinoszaurusz csordával találkoznak, és egy különleges hosszúnyakúval, akiről Tappancs azt hitte, hogy sohasem fogja látni.