Családi filmek vasárnapra

Az biztos, hogy a mai kínálattól nem fog leesni az állatok, hacsak a döbbenet miatt nem... mi azért próbáltuk kihozni a helyzetből a legjobbat, és hát ezt sikerült.

Space Jam – Új kezdet

HBO 3 - augusztus 7., 8.20
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A világhírű NBA-bajnok LeBron James gigászi kalandra indul Tapsi Hapsival, Lola nyuszival és a Bolondos dallamok hírhedten fegyelmezetlen csapatával. Ez a fergeteges animációs, élőszereplős vígjáték két világban játszódik, és megmutatja, hogy egyes szülők milyen messzire mennek el azért, hogy kapcsolatot alakítsanak ki gyermekeikkel.


Bach és Broccoli

Filmbox Plus - augusztus 7., 10.20
7 éven aluliak számára nem ajánlott!

Jonathan, a magának való férfi egyedül csak Bachnak él, épp ezért nem különösebben örül, mikor egyszer csak beállít hozzá Fanny, a szüleit egy balesetben elveszítő unokahúga. Ráadásul a 11 éves cserfes kislány nem jött egyedül, magával hozta házi kedvencét is: Brokkolit, a görényt. A kislány és szokatlan társa természetesen először rendesen felforgatják Jonathan életét, aki a káoszon átverekedve végül rádöbben arra, hogy pont ez hiányzott magányos életéből: egy kis felfordulás és sok-sok szeretet.


Tom és Jerry

HBO 2 - augusztus 7., 13.25
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A filmtörténelem két közkedvelt riválisa újra találkozik, amikor Jerry beköltözik New York legszebb szállodájába az "évszázad esküvőjének" előestéjén, és az esemény kétségbeesett szervezője felbéreli Tomot, hogy megszabaduljon tőle. A kibontakozó macska-egér játék tétje nagy: azzal fenyeget, hogy tönkreteszi a szervező karrierjét, az esküvőt és esetleg magát a szállodát is. Ám hamarosan egy még nagyobb probléma merül fel...


Undipofik

Moziverzum - augusztus 7., 17.20
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Létezik egy varázslatos hely, Undifalva, ahol a furcsa a normális és a tökéletlenség a legjobb dolog. Itt éldegél Moxi, a csinos plüsspofi barátaival, akikkel folyton az eget fürkészik, mikor pottyan le közéjük egy újabb hibás játék, akit boldogan a keblükre ölelhetnek. Moxi élete klasszabb már nem is lehetne, ám egyre többet mereng azon, vajon létezik-e bármi az Undifalva szélén elterülő hegyek túloldalán. Maga köré gyűjti legjobb pajtásait, és nekivágnak az ismeretlennek.


Vigyázz, kész, szörf 2.

VIASAT FILM - augusztus 7., 17.30
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Végre valóra válik Cody - az első részből megismert vagány szörfös pingvin - álma: a szigetre érkezik a vad személyiségükről és még vadabb mutatványairól elhíresült öt szörfös világsztár. Egy misztikus helyre indul a csapattal, ahol a világ legnagyobb hullámait akarják meglovagolni. Cody elfogadja a kihívást, hogy ő is a csapat tagja lehessen, ám ehhez elengedhetetlen az erő, a gyorsaság, az állóképesség és a csapatmunka.


Jetikölyök

Moziverzum - augusztus 7., 19.10
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A Pearl Studio és a DreamWorks Animation közös produkciója nagyszabású, 3000 mérföldes utazásra viszi a közönséget Sanghaj utcáitól a lélegzetelállító havas himalájai tájakig. Amikor egy csintalan baráti társaság találkozik egy fiatal jetivel, kalandos felfedezőútra indulnak, hogy összehozzák a varázslatos teremtményt a családjával a föld legmagasabb pontján.