Családi filmek vasárnapra

Mégiscsak lett téli óraállítás, szóval ma már eggyel visszább vagyunk, mint tegnap, ami roppant praktikusan annyit jelent, hogy este marha hamar lesz sötét. Viszont azt az órát, amit így nyertünk, felhasználhatjuk kedvünk szerint. Mutatjuk is, hogy mire gondoltunk!

Alvin és a mókusok

Film+ - október 30., 9.00
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Karácsony közeledtével kivágják a három mókus, Alvin, Simon és Theodore fenyőfáját. A mókusok hamarosan a Los Angeles-i lemezkiadó cég előcsarnokában kötnek ki, éppen akkor, amikor kirúgják Dave-et. A bánatos dalszerző magához veszi a fa alatt lévői kosarat, benne az éhes mókusokkal. A három jómadár bevackolja magát Dave lakásába, és teljesen felforgatják az életét.


Pelyhes - Kalandra fel!

Minimax - október 30., 13.00
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Közeleg a hideg tél, ilyenkor a legtöbb madár délnek indul, hogy egy melegebb vidéken vészelje át a zord évszakot. Így tesz a kis Pelyhes családja is, ám Ő még túl pici a repüléshez, és egy véletlen folytán lemarad az indulásról. Mikor megérkezik a fagy, a kismadárnak minden bátorságára szüksége lesz, hogy megküzdjön a barátságtalan időjárással és megtalálja a családját.


Vuk

Moziverzum - október 30., 15.00
Korhatár nélkül megtekinthető.

A rókacsaládban kölykök születnek, mind életrevaló, de egy különösen csintalan. A szülők úgy vélik, nagyapjára ütött és ezért a Vuk nevet adják neki. Amikor azonban az emberek miatt a kisróka árván marad, nagybátyja, a híres Karak veszi pártfogásába. Befogadja a barlangjába, és vadászni tanítja. Vuk ügyes tanítványnak bizonyul, és Karak legnagyobb örömére bátor rókává cseperedik.


Rio

Moziverzum - október 30., 16.50
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Rio de Janeiro csupa szín, csupa kaland, csupa lüktetés. Egyedül Azúr, az elkényeztetett házipapagáj gondolja úgy, hogy jobb a biztonság, a kaland felesleges, a repülés balesetveszélyes. Ám különös és meghökkentően peches véletlenek sorozata úgy hozza, hogy kipottyan addig kényelmes életéből, és kénytelen a saját lábára állni.


Sarkvidéki akció

TV2 Kids - október 30., 19.25
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Az ifjú sarki róka, Fürge amilyen apró, olyan hatalmas álmot dédelget kiskora óta: a Villám Futárszolgálat híres szánhúzó kutyáival együtt akarja kézbesíteni a különleges postai küldeményeket az Északi-sark lakóinak. Egyelőre még csak a postázóban pakolgatja a csomagokat, de ami késik, nem múlik. A tettre kész Fürge, hogy bebizonyítsa rátermettségét a futárságra, főnöke tudta nélkül titokban kézbesít egy csomagot.


DC Szuperállatok ligája

HBO - október 30., 20.00
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Kripto, a Szuperkutya és Superman elválaszthatatlan barátok, akik ugyanazokkal a szuperképességekkel rendelkeznek, és együtt küzdenek a bűnözés ellen Metropolisban. Amikor Supermant és az Igazság Ligájának többi tagját elrabolják, Kryptónak meg kell győznie egy szedett-vedett menhelyi falkát, hogy emeljék mesteri szintre újonnan felfedezett szuperképességeiket, és segítsenek neki megmenteni a bajba jutott szuperhősöket.