Családi filmek vasárnapra

A január meg a vasárnap együtt nem éppen szívderítő páros, de pár jó film segíthet rajta. Dobjátok föl a mai napot velük!

Alfa és Omega

Film+ - január 15., 9.30
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Kate és Humphrey, a nyugati falka két farkasa kölyökkoruktól fogva imádják egymást, de a falka ranglétrájának az ellentétes végén állnak. Kate a falkavezér lánya, egy energikus alfa, Humphrey pedig a jó kedélyű, minden parancsra ugró omega. A család biztonsága érdekében Kate hajlandó házasságot kötni a keleti falka alfájával. Ám mielőtt ez az egyesülés létrejöhetne, Kate és Humphrey a vadőrök fogságába esik...


Tom és Jerry

HBO - január 15., 11.50
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A filmtörténelem két közkedvelt riválisa újra találkozik, amikor Jerry beköltözik New York legszebb szállodájába az "évszázad esküvőjének" előestéjén, és az esemény kétségbeesett szervezője felbéreli Tomot, hogy megszabaduljon a komisz egértől. A kibontakozó macska-egér játék tétje nagy: azzal fenyeget, hogy tönkreteszi a szervező karrierjét, az esküvőt és esetleg magát a szállodát is.


Enchantimals: A havas völgy titkai

Minimax - január 15., 13.00
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Pristina eltűnt barátja keresésére indul, és a nyomok Snowy Valley-be vezetnek. A forró csoki gyárban történő furcsa baleset veszélybe sodorja a gleccsert és ezáltal a völgyet is. A katasztrófa elkerülése érdekében Pristina és barátai leereszkednek a gleccser mélyére, ahol ősi, mágikus titkokat fedeznek fel.


Trollok

Moziverzum - január 15., 17.40
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Nagy szemű, borzas hajú, színes kis figurák ők, akik a saját világukban élnek. Ám két troll kénytelen vándorútra indulni: olyan tájakra jutnak el, és olyan kalandokba keverednek, amikről troll korábban nem is álmodott - és amitől biztosan az égnek áll a haja...


Kókusz Kokó, a kis sárkány – Tűzálló barátság

TV2 Kids - január 15., 19.35
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Kókusz Kokó egy kis tűzokádó sárkány, aki nap mint nap újabb és újabb kalandokba keveredik. A Sárkányok szigetén a tűzokádó sárkányok mellett, felfaló sárkányok is élnek, akik határtalan falánkságukról ismertek. A mulatságos izgalmakban általában Kokóval tart két barátja is: Matilda, a süni és Oszkár, a másik kissárkány.


Balto 2: Farkaskaland

Minimax - január 15., 20.00
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Balto apa lesz, és a kölykök - Aleu kivételével, jó helyekre kerülnek. Ám a kis Aleu rájön, hogy őt sosem fogják úgy elfogadni, mint a testvéreit, mert inkább farkasnak néz ki, mint kutyának. A feldúlt kölyök elszökik, hogy megkeresse élete értelmét, és meglelje igazi helyét a világban. Balto aggódik érte, és felkerekedik, hogy megtalálja őt. Így veszi kezdetét a nagyszabású farkaskaland Alaszka jeges rengetegein keresztül.