Családi filmek vasárnapra

Ma van a magyar kultúra napja, amit megünnepelhettek az alkalomhoz illő programokkal is, de mi most nem ilyeneket ajánlunk. Jöjjön a hétzáró filmes lista!

Elvitte a víz

Paramount Network - január 22., 8.40
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

A történet Roddy-ról, egy előkelő egérről szól, aki egy szerencsétlen baleset miatt hirtelen Patkopolisz csatornavilágában találja magát, London utcái alatt. Itt találkozik Ritával, egy merész csatornatisztítóval. Együtt kell átjutniuk a nyüzsgő városon, amely tele van veszélyekkel, zuhatagokkal, örvényekkel és fura alakokkal.


Sammy nagy kalandja – A titkos átjáró

Filmbox Premium - január 22., 10.00
Korhatár nélkül megtekinthető.

1959-et írunk. Sammy a tengeri teknős, ahogy megszületik Kalifornia tengerpartján, bemászik a vízbe és azonnal megtalálja, majd el is veszíti élete szerelmét, a gyönyörű és szintén bébi teknős Shellyt. Minden teknős elindul felfedezni az Óceánt mielőtt visszatér a partra ahol született, így tesz Sammy is, aki a hősies utazás során minden veszélyt kicselez annak reményében, hogy újra lássa Shellyt.


Így neveld a sárkányodat 3.

TV2 - január 22., 13.20
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Hablaty és Fogatlan végre megtalálják igazi rendeltetésüket. Hablaty a falu főnöke lesz Astriddal az oldalán, míg Fogatlan a sárkányok vezérévé válik. Ám az eddig látott legsötétebb veszedelem – és egy Éjfúria lány felbukkanása – még sosem tapasztalt módon teszi próbára hőseink barátságát...


Egy ropi naplója – A nagy kiruccanás

Moziverzum - január 22., 13.30
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Vakációra indul a Heffley família, meg akarják látogatni a kilencvenedik születésnapját ünneplő Mamit. Ám Greg-et jobban izgatja a videójáték-találkozó, ezért megpiszkálja a GPS-t. A kitérőnek köszönhetően persze hihetetlen kalandokba csöppennek...


Rosszcsont hollócska - Verseny a javából II.

m2 / Petőfi TV - január 22., 18.05
Korhatár nélkül megtekinthető.

Borz néni és az erdő lakói télire gyűjtögetnek. Hollócska természetesen ez alól is szeretné kivonni magát és inkább autóversenyt játszik az erdőben. Borz néni egy hétre eltiltja a vezetéstől és elküldi az erdőbe diót szedni. Miután a barátok segítségével teleszedik a kosarat, Hollócska az éléskamrában csinál galibát: nassolni szeretne, de elmozdítja a létrát, a kamra összedől, a télire gyűjtött tartalék legurul a folyóba és mindent elvisz a víz.


Terra Willy

TV2 Kids - január 22., 18.05
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A fiatal Willy elszakad a szüleitől, amikor űrhajójuk megsemmisül a világűrben. Mentőkapszulájával egy ismeretlen, vad bolygón landol. Túlélő robotja, Buck segítségével ki kell tartania a mentőcsapat érkezéséig. Ő és a robot addig is nekivágnak felfedezni a titokzatos világot.


Balto 3. - Száguldó kutyaszán

Minimax - január 22., 20.00
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Balto és fia, Kodi egyszer csak azon veszik észre magukat, hogy a technika vívmányai már-már a szánhúzó kutyák jövőjét is veszélyeztetik, mivel a levelek és szállítmányok gyorsabban jutnak el Nome városába repülőgépen, mint kutyaszánon. Egy parázs vitát követően aztán levélkézbesítő versenyt rendeznek a Balto vezette kutyaszánosok és Duke, a pilóta részvételével...