Családi filmek vasárnapra

Jövő héten már tényleg itt a tavasz, a naptári formájában legalábbis, de már ez is remek hírnek számít, szóval aktuális ajánlónk nemcsak hétbúcsúztató, hanem igazi télbúcsúztató is.

Bach és Broccoli

Filmbox - február 26., 8.35
7 éven aluliak számára nem ajánlott!

Jonathan, a magának való férfi egyedül csak Bachnak él, épp ezért nem különösebben örül, mikor egyszer csak beállít hozzá Fanny, a szüleit egy balesetben elveszítő unokahúga. Ráadásul a 11 éves cserfes kislány nem jött egyedül, magával hozta házi kedvencét is: Brokkolit, a görényt. A kislány és szokatlan társa természetesen először rendesen felforgatják Jonathan életét, aki a káoszon átverekedve végül rádöbben arra, hogy pont ez hiányzott magányos életéből: egy kis felfordulás és sok-sok szeretet.


Undipofik

Moziverzum - február 26., 9.25
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Létezik egy varázslatos hely, Undifalva, ahol a furcsa a normális és a tökéletlenség a legjobb dolog. Itt éldegél Moxi, a csinos plüsspofi barátaival, akikkel folyton az eget fürkészik, mikor pottyan le közéjük egy újabb hibás játék, akit boldogan a keblükre ölelhetnek. Moxi élete klasszabb már nem is lehetne, ám egyre többet mereng azon, vajon létezik-e bármi az Undifalva szélén elterülő hegyek túloldalán. Maga köré gyűjti legjobb pajtásait, és nekivágnak az ismeretlennek.


Scooby!

Film+ - február 26., 11.25
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Scoobyt és Bozontot elrabolják egy titokzatos kék fénynyaláb segítségével. Senki nem érti, miért épp a legdinkább páros kell bárkinek is, hacsak nem a Föld lakói ellen akarják bevetni őket. Hamarosan kiderül, hogy minden idők legnagyobb, leggonoszabb és legravaszabb főgonosza áll a háttérben, aki Sanda Sólyom nevű űrhajójáról a kutyokalipszist akarja rászabadítani a világra...


Astro Boy

Paramount Network - február 26., 12.20
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Astro boy egy fiatal robotfiú, akit egy ragyogó tudós, bizonyos Tenma alkotott meg és keltett életre. A fiatal robotfiú felfedezőútra indul, hogy megismerje és elfogadtassa magát a világgal, valamint megtalálja helyét az igazi emberek között.


Szörnyen boldog család

TV2 Kids - február 26., 17.40
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Wishbonék messze nem a legboldogabb család, s ugyanez mondható el Drakuláról, a rettegett vámpírról is, aki egy véletlen telefonbeszélgetés következtében elhatározza, hogy elcsábítja Emmát, a Wishbone család anyukáját. Drakula egy boszorkányt kér fel ördögi tervének megvalósítására, mely szerint vámpírrá változtatja "szerelmének tárgyát". A dolgok azonban nem a tervek szerint alakulnak, és nem csak az anya, hanem annak egész családja szörnnyé változik, így hőseinknek minden leleményességüket kihasználva kell megtalálniuk a módot arra, hogy visszakapják régi külsejüket.


Madagaszkár 3.

HBO 2 - február 26., 17.55
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Alex, az oroszlán, Marty, a zebra, Gloria, a víziló és Melman, a zsiráf még mindig azon ügyködnek, hogy hazajussanak New Yorkba. Miután elhagyják Afrikát, egy kunkorral Európában bukkannak fel. Azokat a pingvineket és csimpánzokat üldözik, akik bankot robbantottak a Monte Carlo-i kaszinóban. Ám felfedezi őket az állatbiztonsági felügyelő, Chantel DuBois kapitány, aki a nyomukba ered. Az állatkerti szökevények egy lerobbant vándorcirkuszban találnak menedéket...


Bajkeverő majom

Minimax - február 26., 20.00
Korhatár nélkül megtekinthető.

George, a rendkívül kíváncsi kismajom minden tréfában benne van, de ő áll minden kalamajka mögött is, és határtalan kíváncsiságának köszönhetően a kalandokban is élen jár. Tökéletes párost alkot a múzeumban dolgozó, kissé különc Sárga Kalapos fickóval, akiből George lelkesedése mindig a legjobbat hozza ki...