Családi programok a hétvégére

Ezen a hétvégén a jó programok fesztiválozni vannak, szóval menjetek ti is, tuti, hogy nem bánjátok meg!

Vau és Miau

Interaktív Meseszínpad - július 22., 10.30

A mesejáték élő szereplői, Aladár kutya és Micó cicó barátságos torzsalkodásain mulathat a közönség. A keretjátékon belül három, jól elkülönülő orosz mese elevenedik meg, mint pl. az "Alma" vagy az "Okoska botocska".


Kodzsugukila, a boszorkány

Művészetek Völgye - július 22., 10.30

Dzséli, a varázsló zenész repít bennünket Afrikába, annak is a legkülönlegesebb szegletébe: saját kunyhójába. Zenélés közben meséli el Kaili és Szandzsi történetét, amely során megismerünk egy bátor ugróegeret, egy kecses antilopot és a könyörtelen Kodzsugukila boszorkányt. A mese során minden csoda valóra válhat, így még az is lehetséges, hogy maguk a dobok is beszélni kezdenek.


Afrika fesztivál

Kondor Béla Közösségi Ház - július 22., 13.00-21.00

Ingyenes családi fesztivál, melyen a fekete kontinenes mesés világával ismerkedhettek meg. Lesz dob- és tánctanítás, vásár és zene is.


Danny és Béla mesekoncert: A szerelmes strucc

Művészetek Völgye - július 22., 15.30

Szörnyű szóviccek, nevetséges rímek, és bolondos történetek vonják be a közönséget, akik még a zenébe is becsatlakoznak sípolós kutyajátékokkal. Ez nem csupán egy gyerekkoncert, hanem egy zenés revü, melyben Danny és Béla tökéletesen egybesző különböző világzenéket, saját dalokat, mesemondást, vígjátékot és zenebohóc műsort ahhoz, hogy egy igazán egyedi előadást hozzon létre, mely szórakoztat, ámulatba ejt és elragadtat.


Tücsökkerti Piknik – Manó Swing

Angyalföldi Gyermek- és Ifjúsági Ház - július 22., 17.00

A Manó Swing zenekar híres magyar költők verseit zenésíti meg swing stílusban. Interaktív műsoruk során a gyerekek tanulhatnak az évszakokról, az erdő állatairól miközben együtt énekelnek és táncolnak a zenekarral.


Családi jóga

Művészetek Völgye - július 23., 9.30

Játékos egymásra hangolódás, páros és csoportos jógagyakorlatok a család minden tagjának.


Ütős utazás - a Setup Együttes gyermekprogramja

Klassz a pARTon Fesztivál (Tata -Esterházy-kastély előtti tér) - júlus 23., 10.00

Az ütőhangszerek tárháza kimeríthetetlen, nem véletlenül használtak már ilyeneket az őskori emberek is. Ráadásul sok minden használható ütőhangszerként, ilyen "alkalmi" és persze "rendes" hangszerekkel ismerkedhetnek a kicsik a Setup együttes interaktív gyermekprogramján.


Pulcinella éneke

Szent Margit kolostor-romok - július 23., 10.30

Pulcinella imádja az életet. Úgy, ahogy van. Már az is boldoggá teszi, ha énekelhet. De egy napon ebben mindenki megakadályozza. Csak akkor gyújthat új nótára, ha már sikerült legyőznie az oroszlánt, az ördögöt, a halált, sőt, talán még önmagát is...


Bíró Eszter családi, interaktív koncertje

Művészetek Völgye - július 23., 15.30

A Fonogram -, Gundel Művészeti - és Érték Díjas énekesnő, színésznő és zenekara izgalmas zenei kalandozásra invitál Titeket a hangok, betűk és az idő birodalmában. Felcsendülnek majd dalok mindhárom zenés képeskönyvből (Állati Zenés ABC 1., 2. és Időradír).


Családi nap Csopakon

Plul malom - július 23., 16.00

Családi nap Gryllus Vilmos-koncerttel a 120 éves csopaki vízimalom meseszép kertjében.