Családi programok a hétvégére

Július utolsó hétvégéjén is országszerte várnak jó programok, csak meg kell találni őket, adunk egy kis segítséget, hátha vidámabban búcsúztok így a nyár második hónapjától.

Krisna-völgyi Búcsú - 3 napos családi élményfesztivál

Krisna Völgy Vendégház, Indiai Kulturális Központ és Biofarm - július 28-30.

India világa, gasztronómia, hagyományok és kulturális érdekességek, lélekhez szóló témák, családbarát programok, gyermekfoglalkoztatók, önfenntartó gazdálkodás a Földanya védelmének nevében.


30. Kabóciádé Családi Fesztivál

Veszprém, Kolostorok és Kertek Rendezvénytér - július 28-30.

Július 28. és 30. között rendezi meg a Kabóca Bábszínház 30. Kabóciádé Családi Fesztiválját Veszprémben, a Kolostorok és kertek rendezvénytéren, ahol idén is minden korosztály számára kínálnak programokat.


Lovászi Edina és Zenekara: Abszurd, Bravúr, Celeb / koncert bábjátékkal

Magyar Zene Háza - július 29., 10.30

A zenés utazás a szavak birodalmába kalauzolja a gyerekeket és az egész családot. A Laik Eszter verseire és az azokból született dalokra épülő koncerten bejárhatjátok a kutyák birodalmát, körülnézhettek Afrikában, és a dzsungelbe is eljuthattok.


Robin Hood kalandjai

Művészetek Völgye - július 29., 10.30

Ki ne hallott volna Robin Hoodról, a sherwoodi erdő lakóinak bátor vezéréről? Az interaktív előadást, amely a vásári bábjátékok hagyományaiból merít, 5 éves kortól ajánlják az alkotók.


Bíró Eszter: Időradír - Családi interaktív koncert

Interaktív Meseszínpad - július 29., 10.30

Az énekesnő koncertjén 3 gyereklemeze és TV-sorozata legnépszerűbb dalaiból énekel és játszik a gyerekekkel. A koncert egy izgalmas zenei kalandozás a hangok és az idő birodalmában.


Nagytétényi ArtTér – rendezvénysorozat

Nagytétényi Duna-part - július 29., 16.00-21.00

Nyár közepétől egészen szeptember végéig számos művészeti, közösségi és zenei programmal vár benneteket a Nagytétényi ArtTér!


Hol tekeregsz királylány?

Dunaparti Művelődési Ház - július 30., 10.00

A kalandos nyomozás során az alsó tagozatosok bejárják Szentendrét, érintve a népszerű és ikonikus helyszíneket, és egy eltűnt királylány után nyomoznak. Az interaktív játék nem csupán ismeretterjesztő, de gyorsan közösséggé kovácsolja a résztvevőket és a program végén málnaszörp is várja a kitikkadt felfedezőket a Dunaparti Művelődési Házban.


Tabulatúra Régizene Együttes: A MAGYAR BAROKK HANGSZEREI

Szent Margit kolostor-romok - július 30., 10.30

A Tabulatúra Régizene Együttes a középkori, a reneszánsz, és a korabarokk, valamint a történelmi Magyarország területén valaha elterjedt magyar vonatkozású zene megismertetését, bemutatását tűzte maga elé célul.


Gerti és a varázsgömböcskék

Művészetek Völgye - július 30., 10.30

Tudtátok, hogy a 2023-as év gyógynövénye a vadgesztenye? Mechler Anna már ötödik éve ír mesekönyvet az év gyógynövényéről, így született meg a Gerti és a varázsgömböcskék című kötet. A foglalkozás során a gyerekek először a Tündérpalota aprócska lakóival ismerkednek meg, majd irányított beszélgetés folyik a gyógyító növények tulajdonságairól, hatásáról, felhasználásáról.


Pöttömkert

Budapest Park - július 30., 14.00-19.00

A gyerekek ismét birtokba vehetik a Budapest Parkot, ahol koncert, színház és sok-sok interaktív játék vár rájuk.